Elcsalta egy romos épülethez és meg akarta erőszakolni a 11 éves szomszéd kislányt - A férfi ellen most emeltek vádat

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Elcsalta egy romos épülethez és meg akarta erőszakolni a 11 éves szomszéd kislányt - A férfi ellen most emeltek vádat 11 éves kislány szexuális zaklatója ellen vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség, a 37 éves, büntetlen előéletű férfit tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal vádolják. 11 éves kislány szexuális zaklatója ellen vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség - tájékoztatta a megyei főügyész helyettese július 7-én, szerdán az MTI-t.

Kalmár Gyula közölte: a 37 éves, büntetlen előéletű férfit tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal vádolják.

Megtetszett neki a szomszéd kislány, szerelmes leveleket is írt neki
A vádirat szerint az elkövető 2019-ben, párkapcsolatának megromlása után költözött haza a szüleihez egy dél-hevesi községbe, ahol naponta látta a szomszédban lakó, akkor tizenegy éves kislányt.

Egy idő után gyengéd érzelmeket kezdett táplálni iránta, amiről a hozzá írt szerelmes levelei is tanúskodtak.



Fogdosta és csókolgatta a gyereket
Egyszer, amikor kábítószer hatása alatt állt, azzal a mesével, hogy talált egy kutyát, elcsalta a kislányt egy közeli, gazzal és magas fűvel benőtt telken álló, romos épülethez. Ott ruhán keresztül fogdosni kezdte, miközben azt suttogta neki, hogy "úgyis az enyém leszel", majd simogatta és csókolgatta a kétségbeesetten tiltakozó gyereket, akinek végül sikerült ellöknie magától támadóját és elfutnia a helyszínről.

5 év fegyházbüntetést kérnek rá
A főügyészség 5 év fegyházbüntetés kiszabását javasolja a bíróságnak, ha a vádlott az előkészítő ülésen beismeri bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz fűződő jogáról.

A vádhatóság emellett kérte, hogy a férfit végleg tiltsák el minden olyan foglalkozás és tevékenység gyakorlásától, amely során tizennyolc évesnél fiatalabbak lennének a felügyeletére bízva.

Olvasd el ezt is!
Fehérnemű-szabály: Így óvd meg gyermeked a szexuális zaklatástól - 8 dolog, amit feltétlenül taníts meg neki »


Forrás: MTI
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.07.07