Befejezték a nyomozást L.L. Junior kisfiának gázolása ügyében! Gondatlan emberöléssel vádolják az anyát

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Befejezték a nyomozást L.L. Junior kisfiának gázolása ügyében! Gondatlan emberöléssel vádolják az anyát A rendőrség július 13-án, kedden tette közzé közleményét a két évvel ezelőtti gázolás ügyében, amikor egy sofőr elütötte az úttestre szaladó hároméves kisfiút. A BRFK befejezte a nyomozást a két évvel ezelőtt Zugló egyik forgalmas kereszteződésében elütött gyermek ügyében, az anyát gondatlan emberöléssel vádolják, közölték július 13-án a police.hu weboldalon.

Mint ismeretes, L. L. Junior és két gyermekének édesanyja, Hopp Csilla 2019. augusztus 31-én vesztették el kisebbik gyermeküket, a hároméves Dávidkát egy tragikus zuglói autóbalesetben., a kisfiú életét a kiérkező mentők sem tudták megmenteni.

Kirántotta magát az anyukája kezéből és kiszaladt az útra
Ahogy a rendőrség a közleményében felidézi, egy autó aznap 18 órakor Budapest 14. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél elütött egy gyermeket. A 3 éves kisfiú az édesanyjával és annak barátaival sétált, amikor a tilos jelzés ellenére átszaladt a zebrán. Az autó ekkor ütötte el. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. ​

A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálták az ügyet, tanúkat hallgattak ki, bizonyítási kísérlet keretében rekonstruálták a baleset körülményeit.



Az édesanyát gondatlan emberöléssel vádolják
"A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya gondatlan emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 29 éves édesanyát." - írták, hozzátéve, hogy a Közlekedésrendészeti Főosztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a nővel szemben vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészség részére.

L.L.Junior: A lehető legenyhébb büntetést szeretném Csillának
A vádemelés kapcsán az Origo megkérdezte L.L.Juniort is, aki ügyvédjén keresztül üzent a lapnak:

- Gyermekünk halála a legnagyobb büntetés, ami történhetett, nem kívánok súlyos büntetést gyerekem anyjának, Csillának. A lehető legenyhébb büntetést szeretném, mivel a másik gyermeküknek nem csak apára, de édesanyjára is szüksége van.

Forrás: police.hu, Origo
Fotó: Facebook/L.L.Junior

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.07.13