Banánevés közben ült csúszdára, kis híján vízbe fulladt egy 4 éves kisfiú a bükkszéki strandon

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Banánevés közben ült csúszdára, kis híján vízbe fulladt egy 4 éves kisfiú a bükkszéki strandon Banánt majszolt a csúszdán, és amikor a vízbe csobbant, és majdnem megfulladt egy négyéves kisfiú a bükkszéki strandon. Banánt majszolt a csúszdán, és amikor a vízbe csobbant, és majdnem megfulladt egy négyéves kisfiú a bükkszéki strandon - számolt be a Tények.

A gyerek ráadásul nem azon a csúszdán csúszott le, amelyik végén az édesapja várta, így miután nem került elő, keresni kezdték a kisfiút.

Egy szabadnapos ápolónőnek köszönheti az életét
Szerencsére az úszómester segítségével gyorsan megtalálták, de akkor már nem lélegzett.

A strand vendégei is látták, hogy baj van, közöttük volt egy szabadnapos ápolónő is, aki azonnal megkezdte a kisfiú újraélesztését, és így megmentette az életét.



Vagy eszik, vagy csúszdázik a gyerek
A kiérkező mentők már stabil állapotban szállították kórházba a kisgyermeket. Úgy tudni, csúszdázás közben banánt eszegetett, ezt nyelhette félre -  mint  strand igazgatója felhívta a figyelmet, a szülők vigyázzanak a gyerekeikre, és erre is figyeljenek, hogy pancsolás, csúszdázás közben ne egyenek semmit.

Oda kell figyelni strandoláskor is
Idén nyáron - feltehetően a kánikulának köszönhetően - sajnos már több haláleset történt a strandokon, mint tavaly egész nyáron. Csak a Balatonban 13-an lelték halálukat, míg tavaly összesen 8 esetben történt tragédia hazánk legnagyobb tavánál.

A medencés strandokon is több kisgyermeket kellett újraéleszteni, egy 7 éves kisfiú pedig meg is halt a karcagi strandon július közepén.

Olvasd el ezt is!
Ha hasmenéses a gyerek, akkor ne engedd strandolni - Úgy tűnik, erre is fel kell hívni a figyelmet »


Forrás: Tények
Fotó: Freepik/mrsiraphol (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.08.02