Titokban megszületett Scarlett Johansson második gyermeke! - Férje ezzel a poszttal tudatta az örömhírt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Titokban megszületett Scarlett Johansson második gyermeke! - Férje ezzel a poszttal tudatta az örömhírt Még alig ocsúdtak fel a rajongók a hírből, hogy Scarlett Johansson babát vár harmadik férjétől, már meg is érkezett az újabb információ, hogy kisfiuk született. Még alig ocsúdtak fel a rajongók a hírből, hogy Scarlett Johansson babát vár harmadik férjétől, már meg is érkezett az újabb információ.

Scarlett Johansson igazán mestere a titkolózásnak, hiszen egészen pár nappal ezelőttig arról sem tudott a világ, hogy várandós lenne - persze pletykák azért akadnak.

Férje vasárnap árulta el egy fellépésén
Akárhogy is, csak annyi volt bizonyos, hogy férje, Colin Jost egy vasárnapi stand-upos fellépésén futólag megemlítette, hogy bizony első közös gyermeküket várják.

Titokban megszületett Scarlett Johansson gyermeke!

Fiuk született
Szerdára viszont már az is kiderült, nem csak várják a babát, de meg is érkezett, sőt, a humorista az Instagram-posztjában azt is elárulta, kisfiuk lett és Cosmónak nevezték el.



Természetesen ennél több nem derül ki a piciről, ellenben a követőit arra kérte, tartsák tiszteletben a magánéletüket.

A hírt a színésznő sajtósa is megerősítette
A babával kapcsolatban Scarlett Johansson nem nyilatkozott, ugyanakkor a sajtósa a People magazinnak megerősítette, valóban igazak a hírek, a színésznő immáron kétgyermekes anyuka. Rose, a nagylány idén ősszel lesz 7 éves, édesapja pedig a sztár második férje, Romain Dauriac francia újságíró.

Forrás: People
Fotó: Gage Skidmore, CC BY-SA 3.0, Wikipédia

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.08.19