Babát vár Rúzsa Magdi! - Hármas ikrekkel várandós a 35 éves énekesnő

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Babát vár Rúzsa Magdi! - Hármas ikrekkel várandós a 35 éves énekesnő Nagy az öröm Rúzsa Magdiéknál: hármas ikrekkel várandós a 35 éves énekesnő, tudta meg a Blikk.A kicsik előreláthatóan 2022 tavaszán születnek meg. Nagy az öröm Rúzsa Magdiéknál: hármas ikrekkel várandós a 35 éves énekesnő, tudta meg a Blikk.A kicsik előreláthatóan 2022 tavaszán születnek meg.

Mint az énekesnő a lapnak elmesélte, a férjével nemrég döntötték el, hogy belevágnak a babaprojektbe, és  szinte az első próbálkozásra sikerült megfogannia.



Egyszerre három baba
Az azonban számukra is hatalmas meglepetés volt, amikor az orvosi vizsgálaton kiderült, nem is egy, hanem egyszerre három kis magzatot hord a szíve alatt.

- A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik... Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét - mesélte Rúzsa Magdi a lapnak, hozzátéve, hogy bár legszívesebben rögtön világgá kürtölte volna a boldogságát, ki akarta várni a biztonsági 12 hetet a várandóssággal, hiszen olyankor még bármi előfordulhat.

Minden a legnagyobb rendben
Most azonban, úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben, a kicsik egészségesen fejlődnek, így férjével jövőre egyszerre három baba szülei lesznek.

Rúzsa Magdi egyébként legutóbb augusztus 11-én, az EFOTT-on lépett fel Sukorón, arról egyelőre nincs hír, hogy meddig vállal koncerteket.

Forrás: Blikk
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.09.03