Saját anyukája élesztette újra a két hónapos kisbabát! - Az Országos Mentőszolgálat számolt be az esetről

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Saját anyukája élesztette újra a két hónapos kisbabát! - Az Országos Mentőszolgálat számolt be az esetről Újabb fantasztikus életmentésről számolt be az Országos Mentőszolgálat a hivatalos Facebook-oldalán. Ezúttal egy anyuka a saját kisbabáját élesztette újra! Újabb fantasztikus életmentésről számolt be az Országos Mentőszolgálat a hivatalos Facebook-oldalán. Ezúttal egy anyuka a saját kisbabáját élesztette újra!

Mint a bejegyzésben írják, minden szülő rémálmát élte át az a Fejér megyei édesanya, aki szerda este kérte a mentők gyors segítségét, miután észrevette, hogy a két hónapos kisbabája nem lélegzik.

Az anyuka kezdte meg az újraélesztést
A tapasztalt mentésirányító azonnal több mentőegységet, köztük a koraszülött rohamkocsit is riasztotta a helyszínre, miközben megpróbálta megnyugtatni a zokogó édesanyát. Sőt, nem csak nyugtatgatta, hanem szakszerű tanácsokkal is ellátta telefonon keresztül, hogyan tudja újraéleszteni a kisbabáját.


(illusztráció)

Az életmentés szerencsére hamar sikerre vezetett és mire a mentők perceken belül megérkeztek, a kicsi vérkeringése is visszatért.

Kórházba szállították megfigyelésre
Emelt szintű ellátás után, bajtársaink végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a gyermeket - mint kiemelik - "hős édesanyja" kíséretében.

Olvasd el ezt is!
Újraélesztés menete csecsemőknél, kisgyermekeknél: Ezt kell tenned lépésről lépésre! A mentőtiszt tanácsai »


Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.09.30