Ebben a családban mindhárom kislány augusztus 25-én született, csak éppen 3-3 év korkülönbséggel!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ebben a családban mindhárom kislány augusztus 25-én született, csak éppen 3-3 év korkülönbséggel! Kristin Lammertnek és férjének három kislánya van - ebben még nincs semmi meglepő, csakhogy mindhárom lány augusztus 25-én született, és pontosan 3 év van köztük! Kristin Lammertnek és férjének három kislánya van - ebben még nincs semmi meglepő, csakhogy mindhárom lány augusztus 25-én született, és pontosan 3 év van köztük!

Sophia, a legidősebb 2015. augusztus 25-én, Guilana 2018. augusztus 25-én, Mia pedig, a legkisebb, 2021. augusztus 25-én jött világra. És akkor arról már nem is teszünk említést, hogy a család kutyája, Koda Bear szintén augusztus 25-ei születésű és idén már 16 éves.

Ritkaság az ilyen, hogy a testvéreknek egy napra essen a születésnapjuk
Mint Dr. Christine Greves, egy orlandói kórház szülészorvosa a Today kérdésére megjegyezte, elképesztően ritkán fordul elő ilyesmi, a statisztikusok szerint nagyon nehezen lehetne a teherbe esést és a szüléseket tudatosan ugyanarra a napra tervezni.

Különösen annak tudatában, hogy a babák mindössze 5 százaléka születik azon a napon, amikorra a kismama ki van írva - tehát még ha sikerül is összehozni, hogy mindig augusztus 25. legyen a becsült szülési dátum, közel sem biztos, hogy a kis újszülött pont aznap akar megérkezni a világra.

Ebben a családban mindhárom kislány augusztus 25-én született, csak éppen 3-3 év korkülönbséggel!

Komplikációk a terhességnél
Lammertéknél sem volt ez ennyire egyszerű: Guilianával az orvos augusztus 29-ét jelölte meg születési dátumnak, úgyhogy a család viccelődött is, hogy ennyi erővel akár pár nappal előbb is világra jöhet a pici, de a szülők nem akartak beavatkozni a várandósság természetes menetébe.

A sors azonban máshogy döntött. A kis Sophia 3. születésnapját egy héttel előbb ünnepelték meg, majd az anyuka elment a szokásos vizsgálatra az orvosához. Ott azonban kiderült, hogy nagyon megemelkedett a vérnyomása, így végül előbb beindították a szülést, hogy ne kockáztassák a magzat egészségét. Így Guiliana végül 2018. augusztus 25-én, este fél 11-kor látta meg a napvilágot.

Mint Kristin felidézte, a harmadik terhessége volt a leghúzósabb. Az első trimeszterben elkapta a Covidot, majd a harmadik trimeszter vége felé preeclampsiát diagnosztizáltak nála az orvosok, így az eredetileg szeptember közepi szülést két héttel előbbre hozták - augusztus 25-re, ami aztán Mia születésnapja lett.

Bizonyos mértékig tervezték
Az anyuka a CNN-nek azt is elmondta, természetesen bizonyos mértékig tervezték, hogy a gyerekek augusztus-szeptember környékén érkezzenek: Sophiánál az volt fontos, hogy a nyári szabadságok idejére essen a szülés, a második babát egyszerűen csak három évvel későbbre akarták, míg Miánál azt szerették volna, ha szeptember 1. után születik, hogy ő legyen majd a legfiatalabb az osztályában.

A lányok egyébként örülnek a közös szülinapnak, Sophia már kifejezetten várta, hogy ismét egy kistestvért kap ajándékba.

Ebben a családban mindhárom kislány augusztus 25-én született, csak éppen 3-3 év korkülönbséggel!

Mágikus számok
A szülők azt állítják, az egész életüket végigkíséri a 3-as és a 825-ös szám. Sophiának reggel 8:25-re kell érkeznie az iskolába, 3 nővér foglalkozott vele a szülőszobán, és a szülésindítást is 3-kor kezdték el, ráadásul a férje idén töltötte be a 33. életévét.

A család szerint mindig is szerencsés volt Kristin, valahányszor például sorsolásos játékon vett részt, mindig nyert valamit - bár a bátyja, aki orvos, nem hitt abban, hogy bárkinek is sikerülhet háromszor ez a bravúr a gyerekei szülinapjával, ugyanakkor megjegyezte, ha valakinél ez mégis összejöhet, az csakis a húga lehet.

Forrás: CNN, Today
Fotók: a Lammert család

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.10.25