Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Ebben a családban mindhárom kislány augusztus 25-én született, csak éppen 3-3 év korkülönbséggel! - Szülők Lapja

Ebben a családban mindhárom kislány augusztus 25-én született, csak éppen 3-3 év korkülönbséggel!

Szülőklapja képKristin Lammertnek és férjének három kislánya van - ebben még nincs semmi meglepő, csakhogy mindhárom lány augusztus 25-én született, és pontosan 3 év van köztük!

Szerző: Szülők lapja
2021-10-25
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Kristin Lammertnek és férjének három kislánya van - ebben még nincs semmi meglepő, csakhogy mindhárom lány augusztus 25-én született, és pontosan 3 év van köztük!

Sophia, a legidősebb 2015. augusztus 25-én, Guilana 2018. augusztus 25-én, Mia pedig, a legkisebb, 2021. augusztus 25-én jött világra. És akkor arról már nem is teszünk említést, hogy a család kutyája, Koda Bear szintén augusztus 25-ei születésű és idén már 16 éves.

Ritkaság az ilyen, hogy a testvéreknek egy napra essen a születésnapjuk
Mint Dr. Christine Greves, egy orlandói kórház szülészorvosa a Today kérdésére megjegyezte, elképesztően ritkán fordul elő ilyesmi, a statisztikusok szerint nagyon nehezen lehetne a teherbe esést és a szüléseket tudatosan ugyanarra a napra tervezni.

Különösen annak tudatában, hogy a babák mindössze 5 százaléka születik azon a napon, amikorra a kismama ki van írva - tehát még ha sikerül is összehozni, hogy mindig augusztus 25. legyen a becsült szülési dátum, közel sem biztos, hogy a kis újszülött pont aznap akar megérkezni a világra.

Ebben a családban mindhárom kislány augusztus 25-én született, csak éppen 3-3 év korkülönbséggel!

Komplikációk a terhességnél
Lammertéknél sem volt ez ennyire egyszerű: Guilianával az orvos augusztus 29-ét jelölte meg születési dátumnak, úgyhogy a család viccelődött is, hogy ennyi erővel akár pár nappal előbb is világra jöhet a pici, de a szülők nem akartak beavatkozni a várandósság természetes menetébe.

A sors azonban máshogy döntött. A kis Sophia 3. születésnapját egy héttel előbb ünnepelték meg, majd az anyuka elment a szokásos vizsgálatra az orvosához. Ott azonban kiderült, hogy nagyon megemelkedett a vérnyomása, így végül előbb beindították a szülést, hogy ne kockáztassák a magzat egészségét. Így Guiliana végül 2018. augusztus 25-én, este fél 11-kor látta meg a napvilágot.

Mint Kristin felidézte, a harmadik terhessége volt a leghúzósabb. Az első trimeszterben elkapta a Covidot, majd a harmadik trimeszter vége felé preeclampsiát diagnosztizáltak nála az orvosok, így az eredetileg szeptember közepi szülést két héttel előbbre hozták - augusztus 25-re, ami aztán Mia születésnapja lett.

Bizonyos mértékig tervezték
Az anyuka a CNN-nek azt is elmondta, természetesen bizonyos mértékig tervezték, hogy a gyerekek augusztus-szeptember környékén érkezzenek: Sophiánál az volt fontos, hogy a nyári szabadságok idejére essen a szülés, a második babát egyszerűen csak három évvel későbbre akarták, míg Miánál azt szerették volna, ha szeptember 1. után születik, hogy ő legyen majd a legfiatalabb az osztályában.

A lányok egyébként örülnek a közös szülinapnak, Sophia már kifejezetten várta, hogy ismét egy kistestvért kap ajándékba.

Ebben a családban mindhárom kislány augusztus 25-én született, csak éppen 3-3 év korkülönbséggel!

Mágikus számok
A szülők azt állítják, az egész életüket végigkíséri a 3-as és a 825-ös szám. Sophiának reggel 8:25-re kell érkeznie az iskolába, 3 nővér foglalkozott vele a szülőszobán, és a szülésindítást is 3-kor kezdték el, ráadásul a férje idén töltötte be a 33. életévét.

A család szerint mindig is szerencsés volt Kristin, valahányszor például sorsolásos játékon vett részt, mindig nyert valamit - bár a bátyja, aki orvos, nem hitt abban, hogy bárkinek is sikerülhet háromszor ez a bravúr a gyerekei szülinapjával, ugyanakkor megjegyezte, ha valakinél ez mégis összejöhet, az csakis a húga lehet.

Forrás: CNN, Today
Fotók: a Lammert család

Címkék: kristin lammert, lammert család, születésnap, szüléstörténet

hirdetés

VERSEK, MONDÓKÁK BABÁKNAK ÉS KISGYERMEKEKNEK

Tündéri versek és mondókák a baba öltöztetéséhez, fürdetéséhez, játékhoz, altatáshoz
Kattints ide >>

vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Nem lesz fiú-lány részleg, jönnek a gendersemleges játékok: Hogyan hat mindez a gyerekekre? - Pszichológus is megszólalt
Nem lesz fiú-lány részleg, jönnek a gendersemleges játékok: Hogyan hat mindez a gyerekekre? - Pszichológus is megszólalt

Kalifornia lett az USA első olyan állama, amely 2021. október 9-én törvényileg elfogadta, hogy egyes kiskereskedelmi üzletek úgynevezett gendersemleges játékrészleget alakítsanak ki. Miért fontos ennek bevezetése?

tovább a cikkre
Újszülött csecsemőt találtak egy fonyódi buszmegállóban! - Ezt lehet tudni a kislányról
Újszülött csecsemőt találtak egy fonyódi buszmegállóban! - Ezt lehet tudni a kislányról

Paplanba csavart újszülöttet találtak egy fonyódi buszmegállóban a hétvégén. A tájékoztatás szerint az újszülöttre kutyasétáltatás közben talált rá egy pár, majd riasztotta a mentőket.

tovább a cikkre
Ingyenes uniós vasúti bérletek 18-20 éves fiataloknak: Október 12-től lehet pályázni, mutatjuk a részleteket!
Ingyenes uniós vasúti bérletek 18-20 éves fiataloknak: Október 12-től lehet pályázni, mutatjuk a részleteket!

2021. október 12., keddtől a 18 és 20 év közötti európai fiatalok újra pályázhatnak az ingyenes vasúti bérletekre, az Európai Unió DiscoverEU nevű programja keretében. Mutatjuk, mit kell róla tudni.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Sonkás rizottó

Sonkás rizottó

Egytálételek >>
12 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 50 gr rizs 50 gr zöldborsó 50 gr sonka 20 gr sajt 20 gr olaj só petrezselyemzöld

Recept:

Olajban üvegesre pároljuk a rizst és felengedjük kétszeres mennyiségű forró vízzel. Megkeverjük, majd hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, zöldborsót és a sonkát. Fedő alatt pároljuk. Mikor kész a rizs, levesszük a tűzről és fedő alatt 15 percig állni hagyjuk. tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Betegségek

Alvajárás okai, tünetei, kezelése: Mit tehetsz, ha a gyerek alvajáró? - Szakorvos válaszol

vissza vissza