15 éves beteg fiút kényszerítettek arra a társai, hogy négykézláb csókolgassa a cipőiket - Videóra is vették a megalázást

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


15 éves beteg fiút kényszerítettek arra a társai, hogy négykézláb csókolgassa a cipőiket - Videóra is vették a megalázást A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja annak a több közösségi oldalra is feltett videónak a hátterét, amelyen az látható, hogy tizenéves fiatalok megalázzák egyik társukat, arra kényszerítve őt, hogy négykézlábra ereszkedve csókolgassa cipőiket. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja annak a több közösségi oldalra is feltett videónak a hátterét, amelyen az látható, hogy tizenéves fiatalok megalázzák egyik társukat, arra kényszerítve őt, hogy négykézlábra ereszkedve csókolgassa cipőiket - értesült rendőrségi forrásból november 8-án az MTI.

Eljárás indult az ügyben
A Police.hu oldalon megjelent közlemény szerint a büntetőeljárás a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra érkezett feljelentés nyomán indult. Vizsgálják, hogy valóban Szombathelyen történt-e az eset.

Felismerte a fia hangját
A Nyugat.hu megtalálta a megfélemlített kamasz édesapját, aki a lapnak elmondta: megismerte a fia hangját, akinek a felvételen is jól látható a kezén az a speciális szenzor, amelyen keresztül naponta hatszor inzulint kap, ugyanis a fiú négyéves kora óta cukorbeteg.



Bocsánatkérés nem elég
Az apa a lap beszámolója szerint elmondta azt is, hogy a felvételen szereplő fiatalok szülei közül többen megkeresték fia édesanyját és bocsánatot kértek tőle.

A férfi szavai szerint a történteket nem lehet ennyivel elintézni, ezért közölte, feljelentést tesz a rendőrségen.

Forrás: MTI

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.11.09