5 éves zalai kisfiú tűnt el otthonról - Kiderült, csak az apukájának akart vacsorát vinni

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


5 éves zalai kisfiú tűnt el otthonról - Kiderült, csak az apukájának akart vacsorát vinni Csak az apukájának akart vacsorát vinni az a kisfiú, akit végül a rendőrök találtak meg és adtak át aggódó édesanyjának. Az aranyos, és szerencsére jól végződő történetről a rendőrség számolt be a hivatalos weboldalán. Csak az apukájának akart vacsorát vinni az a kisfiú, akit végül a rendőrök találtak meg és adtak át aggódó édesanyjának. Az aranyos, és szerencsére jól végződő történetről a rendőrség számolt be a hivatalos weboldalán.

Mint írták, az eset november 15-én, hétfőn történt, amikor is a Gyenesdiáson szolgálatot teljesítő rendőröktől egy kétségbeesett asszony kért segítséget délután 6 óra tájban. Az anyuka elmondta nekik, hogy miközben otthonában a 10 hónapos gyermekét altatta, a nappaliban játszó 5 éves kisfiát pár percre magára hagyta, és mire visszament a szobába, a gyereknek már hűlt helye volt. Annyit észrevett, hogy a kisfiú biciklije is eltűnt a lépcsőházból, így arra gondolt, hogy kerékpárral indult útnak.

5 éves zalai kisfiú tűnt el otthonról - Kiderült, csak az apukájának akart vacsorát vinni

Keszthelyen találták meg a kisfiút
A rendőrök haladéktalanul a kisgyermek keresésére indultak, akit aztán fél óra alatt Keszthelyen, a Csapás úti körforgalomnál épségben meg is találtak egy járókelő segítségével, aki bejelentést tett, hogy egy kisfiú az út szélén kerékpározik.

Az apukájának akart vacsorát vinni
Az ijedt fiúcska elmesélte, hogy csak vacsorát szeretett volna vinni az este is munkát végző édesapjának, mert azt gondolta, biztosan éhes. Ezért magához vett egy kis sült paprikát, édesanyjának nem szólt semmit, kinyitotta a bejárati ajtót és kijött a lakásból, az ételt pedig beletette a biciklije kormányán lévő kosárba, felkapcsolta rajta a világítást, majd így indult el a lépcsőházból ki az udvarra, majd az utcára.

A keszthelyi rendőrök a gyermeket épségben átadták az édesanyjának.

Forrás: Police.hu
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.11.18