Ököllel verte kisbabáját a kaposvári apa, mert idegesítette a sírása - A rendőrség közzétette az elfogásakor készült videót

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ököllel verte kisbabáját a kaposvári apa, mert idegesítette a sírása - A rendőrség közzétette az elfogásakor készült videót Csecsemőbántalmazásról adott hírt a rendőrség hivatalos oldala. A kaposvári férfit és élettársát kiskorú veszélyeztetése miatt hallgatták ki, az apát súlyos testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítják. Csecsemőbántalmazásról adott hírt a rendőrség hivatalos oldala. A kaposvári férfit és élettársát kiskorú veszélyeztetése miatt hallgatták ki, az apát súlyos testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítják.

Idegesítette a babasírás
Mint írják, a 25 éves kaposvári férfi 2021. november 11-én napközben otthonában tartózkodott vele egykorú élettársával és a 6 és fél hónapos kisbabájukkal. Miközben az anya magukra hagyta őket, hogy tápszert készítsen, a gyermek sírására annyira felidegesedett a pihenni vágyó férfi, hogy ököllel többször is megütötte a csecsemőt.



Az ütésektől eltört a csecsemő koponyacsontja
Az időközben visszaérkező anya - bár a bántalmazást maga is látta - a gyermeket csak napokkal később vitte orvoshoz. A vizsgálat során kiderült, hogy a babának súlyos sérülései lettek az ütéstől, eltört a koponyacsontja.

Nem ez volt az első alkalom
A nyomozás során a kaposvári rendőrök megállapították, hogy nem ez volt az első ilyen bántalmazás. Három hónappal korábban az apa egyszer már megütötte a gyermeket, de az anya ekkor - a csecsemő látható sérülése ellenére - sem fordult orvoshoz.

Kiskorú veszélyeztetése és súlyos testi sértés
A rendőrök november 18-án kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt mindkét szülőt kihallgatták. Az apát továbbá súlyos testi sértés bűntett elkövetésével is gyanúsítják. B. Tibort őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. P. Klaudiával szemben szabadlábon hagyása mellett folyik a büntetőeljárás.

Itt a videó a férfi elfogásáról:



Forrás: Police.hu
Fotó: Youtube

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.11.19