Újszülöttet hagytak ma reggel a miskolci babamentő inkubátorban! - A kisfiúnak gyönyörű nevet adtak a kórház dolgozói

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Újszülöttet hagytak ma reggel a miskolci babamentő inkubátorban! - A kisfiúnak gyönyörű nevet adtak a kórház dolgozói Egészséges újszülött kisfiút helyeztek el a miskolci megyei kórház bejáratánál lévő babamentő inkubátorba február 10-én, csütörtök reggel. Ő a tizenhatodik baba, akit ott találtak 1998, a készülék kihelyezése óta. Egészséges újszülött kisfiút helyeztek el a miskolci megyei kórház bejáratánál lévő babamentő inkubátorba február 10-én, csütörtök reggel - tájékoztatta az intézmény szóvivője az MTI-t.

Reggel került bele a kisbaba
Balázs Mária közölte: az inkubátor hat órakor jelzett, a személyzet azonnal intézkedett, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Perinatális Intenzív Centrumának munkatársai gondozásba vették a gyereket.



Már nevet is adtak neki a kórház dolgozói
A 49 centiméterrel és 2770 grammal, az első vizsgálatok szerint egészségesen született kisfiúnak a kórház dolgozói a Hajnal Marcell nevet adták.

Hajnal Marcell a tizenhatodik baba, akit ott találtak 1998, a készülék kihelyezése óta. Legutóbb 2020-ban tettek újszülöttet a kórház főbejárata előtti babamentő inkubátorba - ismertette a szóvivő.

Forrás: MTI
Fotó: Pexels (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.02.10