Eltűnt két kislány a 10. kerületből Budapesten! - A rendőrség a lakosság segítégét kéri, ezt lehet róluk tudni

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Eltűnt két kislány a 10. kerületből Budapesten! - A rendőrség a lakosság segítégét kéri, ezt lehet róluk tudni A 10. kerületi rendőrség tájékoztatása szerint két kislány is eltűnt 2022. február 16-án, szerdán Kőbányán, azóta is keresik őket, a körözésükkel kapcsolatos információkat a rendőrség hivatalos weboldalán osztották meg. A 10. kerületi rendőrség tájékoztatása szerint két kislány is eltűnt 2022. február 16-án, szerdán Kőbányán, azóta is keresik őket, a körözésükkel kapcsolatos információkat a rendőrség hivatalos weboldalán, a Police.hu-n osztották meg.

Közleményük szerint a 12 éves Magyar Vivien Erzsébet és a 11 éves Bartus Dzsenifer 2022. február 16-án a szülői felügyelet alól kivonta magát, és engedély nélkül ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik őket - az nem derült ki, hogy együtt tűntek el, vagy egymástól függetlenül.

Eltűnt két kislány a 10. kerületből Budapesten! - A rendőrség a lakosság segítégét kéri, ezt lehet róluk tudniMagyar Vivien Erzsébet leírása:
- körülbelül 160 centiméter magas,
- vállig érő fekete haja van,
- eltűnésekor fekete cipőt, fekete nadrágot és fekete felsőt viselt







Eltűnt két kislány a 10. kerületből Budapesten! - A rendőrség a lakosság segítégét kéri, ezt lehet róluk tudniBartus Dzsenifer leírása:
- körülbelül 160 centiméter magas,
- hosszú, vállig érő fekete haja van,
- eltűnésekor sárga színű szőrmés kabátot, fekete nadrágot, rózsaszínű női táskát viselt







A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Magyar Vivien Erzsébet tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Forrás, fotók: Police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.02.18