A tragédia után hazatérhetett a kórházból Cristiano Ronaldo párja és újszülött kislányuk - Közös fotón a család

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A tragédia után hazatérhetett a kórházból Cristiano Ronaldo párja és újszülött kislányuk - Közös fotón a család A portugál sztárfocista párja, Georgina Rodriguez és újszülött kislányuk végre hazatérhettek a kórházból. Mint mi is hírül adtuk, Cristiano Ronaldo pár napja szomorú posztot tett közzé a közösségi oldalain: újszülött ikrei közül a kisfiú nem sokkal a megszületése után elhunyt, hiába küzdöttek érte az orvosok.

A portugál sztárfocista legújabb posztjából kiderül, kislánya - az ikerpár másik fele - és párja, Georgina Rodriguez végre hazatérhettek a kórházból.

"Otthon, édes otthon. Gio és a kicsi lányunk végre velünk vannak. Ezúton is szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani a kedves szavakért és gesztusokért. Számunkra nagyon fontos, hogy mellettünk álltok, az elmúlt napokban mindannyian éreztük a szeretetet és tiszteletet, ami a családunk felé áradt. Most itt az ideje, hogy hálásak legyünk azért az életért, amely nemrég érkezett erre a világra" - írta követőinek, és egy családi fotót is mellékelt hozzá.

 

Ronaldo már évek óta együtt van Georgina Rodriguezzel, 2017-ben született meg első közös gyermekük, egy kislány, Alana Martina. Mellette még három gyermeke van, mindhárman béranyától: az első 2010-ben látta meg a napvilágot, majd 2017-ben ikrei lettek.

Forrás, fotó: Facebook/Cristiano Ronaldo

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.04.22