Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > "Nem érdekelte, hogy elvérzek-e" - Iskolatársa késelte meg a nyolcadikos Dominikot Taktaharkányban - Szülők Lapja

"Nem érdekelte, hogy elvérzek-e" - Iskolatársa késelte meg a nyolcadikos Dominikot Taktaharkányban

Szülőklapja képA nyolcadikos Dominikra egy iskolatársa támadt rá hétfőn, Taktaharkányban. Egy 15 éves, hetedikes diák késsel sebesítette meg több helyen.

Szerző: Szülők lapja
2022-05-05
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

A nyolcadikos Dominikra egy iskolatársa támadt rá hétfőn, Taktaharkányban. Egy 15 éves, hetedikes diák késsel sebesítette meg több helyen. Dominik az RTL Híradónak idézte fel, mi is történt, pontosan miért pattant ki a konfliktus, melynek során megsérült.

Mint elmesélte, még pénteken, a focipályán szólalkozott össze az iskolatársával.

Focizás közben szólalkoztak össze
- Fociztunk, és odarúgott a gyerek a lábamhoz, mondtam neki, hogy öcskös, ezt nem kéne így csinálni, mert nem méltó a focihoz. Mentem volna vissza a labdáért, megkérdezte a fiú, hogy mi az, hogy öcskös. Visszafordultam, és már kaptam ide egyet – mutatott az arcára Dominik, hozzátéve, hogy a feldühödött fiú azzal is megfenyegette, megöli a családját.De itt még nem volt vége: hétfőn, tanítás után már várta ugyanez a diák, és amikor Dominik hazafelé indult, rátámadt.

- A kiskapunál megláttam, már mutatta, hogy gyere, felvettem a cuccom, mentünk volna hazafele, már támadt rám. Letettem a táskát, megvédtem magam, mondta, gyere még egyszer, elővette a kést, azzal rám támadt, meg is szurkált négy-öt helyen - idézte fel.

Elfutott a helyszínről
Ezután a támadó elfutott a helyszínről, nem is foglalkozott azzal, hogy Dominik elvérzik-e vagy milyen súlyosak a sérülései.

Végül az iskolából hívtak mentőt, és a fiút a miskolci kórházba vitték, ahol ellátták a sérüléseit, de azóta is naponta át kell kötni a sebeit, nehogy elfertőződjenek.

A 15 éves támadót a rendőrök a lakásán találták meg. A Híradónak Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés kísérletének bűntette, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt.

Nem először támadt másra
Dominik azt is elmondta, nem ez volt az első eset, hogy a fiú másokra támadt: volt, akinek a kezét vágta el, másról a nyakláncot vágta le.

- Szerintem ki volt ez tervelve, hogy vagy megöl, vagy szanaszét vág - mondta Dominik, aki azt is hozzátette, szerencsére úgy érzi, lelkileg fel tudja dolgozni a történteket, nem kell neki ilyen irányú segítség.

Forrás, képernyőfotó: RTL Híradó

Címkék: késelés, igaz történet, általános iskola

hirdetés

0-9 éves gyerekek fejlesztése

Mikor mit játssz a gyermekeddel? 
Hogyan tudod játékosan fejleszteni? Olvasd el itt >>

 

vonal

[x] hirdetés

hirdetés

VERSEK, MONDÓKÁK BABÁKNAK ÉS KISGYERMEKEKNEK

Tündéri versek és mondókák a baba öltöztetéséhez, fürdetéséhez, játékhoz, altatáshoz
Kattints ide >>

vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Allergiaszezon 2022: Idén az átlagosnál súlyosabb tüneteket tapasztalhatnak az allergiások - Mit tehetsz ellene?
Allergiaszezon 2022: Idén az átlagosnál súlyosabb tüneteket tapasztalhatnak az allergiások - Mit tehetsz ellene?

Az enyhe tél és a szárazabb tavaszi időjárás miatt nagyobb lehet a levegő pollenkoncentrációja, így súlyosabb tüneteket tapasztalhatnak az allergiások.

tovább a cikkre
Szülői nyugdíj bevezetését kezdeményezi egy független képviselő a parlamentben - Te mit szólsz hozzá?
Szülői nyugdíj bevezetését kezdeményezi egy független képviselő a parlamentben - Te mit szólsz hozzá?

Bencsik János független országgyűlési képviselő a felnevelt gyermekek számát és iskolai végzettségét figyelembe vevő szülői nyugdíj bevezetését kezdeményezi az újonnan alakuló parlamentben.

tovább a cikkre
Öngyilkos lett 16 évesen a tévés gyermekszépségverseny mémmé vált szereplője - Édesanyja közölte a szomorú hírt
Öngyilkos lett 16 évesen a tévés gyermekszépségverseny mémmé vált szereplője - Édesanyja közölte a szomorú hírt

Az édesanyja a szomorú hírt először a Facebookon közölte május 2-án, hétfőn, de akkor még nem árulta el, hogy mi történt pontosan a lányával. Másnapi közleményükből viszont kiderült, hogy Kailia öngyilkos lett.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Videók

Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Hírek, érdekességek

Családtámogatási Kalkulátor: Keress rá, milyen támogatásokra vagy jogosult! - Csok, Babaváró, Szja-visszatérítés, Otthonfelújítási támogatás

vissza vissza