Elhunyt Berki Krisztián! - A 41 éves kétgyermekes sztár halálhírét felesége, Mazsi is megerősítette

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Elhunyt Berki Krisztián! - A 41 éves kétgyermekes sztár halálhírét felesége, Mazsi is megerősítette 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián egykori focista és kétgyermekes apuka, a hírt a rendőrség is megerősítette. A Blikk értesülései szerint 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián egykori focista és kétgyermekes apuka, a hírt a rendőrség is megerősítette.

Nem először járt ott a rendőrség
A lap úgy tudja, hogy ma reggel a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti 9. kerületi társasházhoz, ahol Berki Krisztián is lakott. A szomszédok napok óta kiabálásokat és veszekedést hallottak a lakásból, és a rendőrök sem először jártak ott.

Az egykori focista az utóbbi időben leginkább botrányairól volt híres, több valóságshow-ban is szerepelt, műsorvezetőként dolgozott, és a nyilatkozataiban sem fogta vissza magát.



Két lánya született
Jelenleg második feleségével, Berki Renátával, azaz Mazsival élt, 2021 novemberében született közös kislányuk, Emma Katerina. Korábbi párja, Hódi Pamela pedig 2013 októberében adott életet lányuknak, Natasa Zselykének.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség az Origónak azt nyilatkozta, haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel - azaz nem gyilkosság történt.

A Bors megszólaltatta Mazsit, aki megerősítette férje halálhírét: "Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk" - mondta a lapnak.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.05.06