10 éves korától rendszeresen megerőszakolta nevelt lányát egy férfi - A lány anyja is tudott mindenről

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


10 éves korától rendszeresen megerőszakolta nevelt lányát egy férfi - A lány anyja is tudott mindenről Az abúzus kezdetben napi, később heti rendszerességgel érte a gyermeket, és a bántalmazás addig tartott, amíg a sértett a 18. születésnapja körül el nem költözött otthonról. A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség nemi élet szabadságát sértő bűncselekmények és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyomoz egy középkorú férfi és élettársa ellen, akik a gyanú szerint a nő közösen nevelt kislánya sérelmére követték el a bűncselekményeket - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség kedden az MTI-t.

A rendelkezésre álló adatok szerint a negyvenes éveiben járó férfi és élettársa közösen nevelte a nő előző kapcsolatából született lányát - írták.

8 éven át abuzálta nevelt lányát
A megalapozott gyanú szerint a férfi a testi erejét kihasználva, egyúttal a kiskorú sértett ellenállását - akár veréssel, megöléssel történő fenyegetéssel - "megtörve" tíz éves kora óta bántalmazta szexuálisan a sértettet. Az abúzus kezdetben napi, később heti rendszerességgel érte a gyermeket, és a bántalmazás addig tartott, amíg a sértett a 18. születésnapja körül el nem költözött otthonról - tették hozzá.



Az anya tudott mindenről, néha ő is kényszerítette a lányát
A sértett anyja tudomást szerzett a történtekről, de nem vetett véget az erőszaknak, hanem néhányszor ő is kényszerítette a lányát, hogy a szexuális erőszakot eltűrje.

Tagadják a bűncselekményt
A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség a férfit 10 évtől 20 évig, élettársát 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanújával vádolja. A gyanúsítottak tagadták a bűncselekmények elkövetését.

Az ügyészség indítványa alapján a Budai Központi Kerületi Bíróság mindkét gyanúsított letartóztatását elrendelte - áll a közleményben.

Forrás: MTI
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.05.17