Virággal egy mosolyért: Ma bárhol az országban rábukkanhatsz egy kedves virágcsokorra, hogy szebb legyen a napod

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Virággal egy mosolyért: Ma bárhol az országban rábukkanhatsz egy kedves virágcsokorra, hogy szebb legyen a napod A Virággal egy mosolyért országos akcióval mindenki mosolyát szeretnék előcsalogatni június 28-án hazánk lelkes és a közös jóért örömmel adakozó virágos szakemberei, mint a virágüzletek, kertészeti árudák, faiskolák. A Virággal egy mosolyért országos akcióval mindenki mosolyát szeretnék előcsalogatni június 28-án hazánk lelkes és a közös jóért örömmel adakozó virágos szakemberei, mint a virágüzletek, kertészeti árudák, faiskolák.

Június 28-án, kedden az ország bármely szegletében járva mosolyt fakasztó és örökbefogadásra váró virágokba botolhatsz. A rendhagyó kezdeményezéssel a virágos szakemberek azt szeretnék üzenni a világnak, hogy a mosoly és a virág mindenkinek jár, általuk lesznek szebbek a mindennapok.



Mint a Facebook-eseményben írják, sokszor természetesnek vesszük szeretteink gondoskodását, barátaink támogatását, és elfelejtjük megköszönni azt egy aprósággal, egy virággal, és egy mosollyal. Most tehetsz ellene, hogy ne így legyen.

Honnan tudhatod, hogy egy "Virággal egy mosolyért" csokorra bukkantál?
A virágokon egy kis kísérőkártya jelzi, hogy mely virágüzlet , kertészeti áruda vagy faiskola munkatársai állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető ez az önzetlen gesztus.

Mit kezdhetsz a megtalált virágcsokorral?
A megtalált virágok ingyen elvihetők, sőt, akár tovább is ajándékozhatóak, és a készítők örömmel veszik, ha az új tulajdonosok visszajeleznek a virágok további sorsáról. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a virággal mosolyt szerző számára.

Nincs más dolgod, mint 2022. június 28-án kora reggeltől késő estig nyitott szemmel járni az utcákon, köztereken, és lecsapni egy magányos csokorra.

virág

Ezután három dolgod maradt még:
- Készíts egy mosolygós képet magatokról és a virágról
- Küldd el a fotót a kis levélen található elérhetőségre, hogy tudják, megtaláltad, és nagyon örülsz neki
- Oszd meg a mosolyodat ismerőseiddel Instagramon és a Facebookon, használd a #virággalegymosolyért hashtag-et
Még több infó »

Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.06.27