4 éves kisfiú kóborolt el Siófokon, a rendőrökkel sem állt szóba - Így sikerült visszavinni a családjához

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


4 éves kisfiú kóborolt el Siófokon, a rendőrökkel sem állt szóba - Így sikerült visszavinni a családjához Felügyelet nélkül bicikliző kisfiúra lettek figyelmesek a hétvégén Siófokon, akiről kiderült, nehezen kommunikál idegenekkel, de szerencsére a rendőröknek így is sikerült a családja nyomára bukkanni. Felügyelet nélkül bicikliző kisfiúra lettek figyelmesek a hétvégén Siófokon, akiről kiderült, nehezen kommunikál idegenekkel, de szerencsére a rendőröknek így is sikerült a családja nyomára bukkanni.

Magányosan kerekezett a kisfiú
Mint a police.hu híréből kiderül, a rendőrség ügyeletére 2022. július 9-én, szombaton este 19:00 óra után pár perccel érkezett bejelentés, hogy egy kisgyerek szülői felügyelet nélkül bolyongva kerékpározik a siófoki Petőfi sétány közelében.

Nem tudták szóra bírni
A városban szolgálatot teljesítő rendőrök a helyszínre siettek, de a 4 éves kisfiú egyikükkel sem akart szóba elegyedni. A nem várt akadály áthidalására az egyenruhások stratégiát váltottak, az ifjú szökevényt útjára bocsátották, szemüket pedig gondosan rajta tartva követni kezdték.



Sikerült a terv
A terv olajozottan működött, és pár perc rendőri felvezetéssel körített Balaton-parti kerekezés után kiderült, hogy egy idős hölgy a környéken nemrég pont egy kisgyereket keresett.

A család hálás volt a rendőröknek
A családegyesítésre ezt követően már nem kellett sokat várni, a rendőrök néhány jól irányzott kérdéssel a gyermek nagymamáját és édesapját is megtalálták. Az apa elmondta, hogy gyermeke betegsége miatt nehezen kommunikál, ezért a család rettentő hálás az egyenruhások segítségéért.

Olvasd el ezt is!
A te gyermeked tudja, mit kell tennie, ha elkeveredett tőletek vagy eltévedt? - Próbáljátok ki ezeket az ötleteket, hogy könnyebben megtaláljátok egymást »


Forrás, fotó: Police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.07.11