Harmadik emeleti lakásuk erkélykorlátján lógott a kislány, nem tudott visszamászni - Egyedül hagyta otthon az anyja

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Harmadik emeleti lakásuk erkélykorlátján lógott a kislány, nem tudott visszamászni - Egyedül hagyta otthon az anyja Kiskorú veszélyeztetése miatt indult eljárás az ellen az édesanya ellen, akinek négyéves kislánya a nyáron átmászott a lakásuk korlátján, és az erkélyről lógott lefelé. Csak egy szomszédjuknak köszönheti a kislány az életét. Kiskorú veszélyeztetése miatt indult eljárás az ellen az édesanya ellen, akinek négyéves kislánya a nyáron átmászott a lakásuk korlátján, és az erkélyről lógott lefelé. Csak egy szomszédjuknak köszönheti a kislány az életét, közölte a rendőrség a hivatalos weboldalán.

Átmászott az erkélykorláton egy négyéves kislány, akit édesanyja hagyott egyedül hódmezővásárhelyi otthonában. A nő ellen most kiskorú veszélyeztetése miatt indult eljárás.

Lefelé lógott az erkélyről
A rendőrségre 2022. június 17-én este érkezett bejelentés, mely szerint a gyermek egy harmadik emeleti erkély korlátjába kapaszkodva próbál visszamászni a lakásba.

Harmadik emeleti lakásuk erkélykorlátján lógott a kislány, nem tudott visszamászni - Az anyja egyedül hagyta otthon

A szomszéd figyelt fel a kislányra
A rendőrök kiérkezése előtt egy szomszéd észlelte az erkélyen lógó gyereket és azonnal kopogtatni kezdett a lakásba. Miután úgy tűnt, senki sincs otthon, berúgta az ajtót, kirohant az erkélyre és a kislányt azonnal berántotta a korlátról. Ekkorra érkezett haza az édesanya.

Az anya leugrott a boltba dinnyéért, a gyereket egyedül hagyta
A nő elmondta, hogy a boltba ment dinnyét venni, a kislányt azonban nem vitte magával. A szomszédok tanúvallomásai szerint az anya gyakran hagyja egyedül gyermekét, így az eset összes körülményét figyelembe véve a rendőrök értesítették a gyámhatóságot.

Kiskorú veszélyeztetése miatt állítják bíróság elé
A nyomozók vádemelési javaslattal küldték meg az ügyet az illetékes ügyészségnek, a felelőtlen szülőnek kiskorú veszélyeztetése miatt kell bíróság elé állnia.

Forrás: Police.hu
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.10.07