Különleges szüléstörténet: Kórházba indultak, de a körforgalomnál tovább nem jutottak - Így született meg a kis Áron

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Különleges szüléstörténet: Kórházba indultak, de a körforgalomnál tovább nem jutottak - Így született meg a kis Áron A hosszú hétvége sem telt el izgalmas, ám szerencsésen végződött szüléstörténet nélkül - egy kisbaba ezúttal egy körforgalomban jött világra. A hosszú hétvége sem telt el izgalmas, ám szerencsésen végződött szüléstörténet nélkül - egy kisbaba ezúttal egy körforgalomban jött világra.

Mint az Országos Mentőszolgálat megírta a Facebook-oldalán, vasárnap, a délelőtti órákban kezdődtek a fájások annál a Csongrád-Csanád megyei kismamánál, aki férjével indult el a kórházba.

A körforgalomnál tovább nem jutottak
Útközben azonban felgyorsultak az események és megindult a szülés., így az apa félreállt egy körforgalom biztonságos szegletében, majd a mentők segítségét kérte.

Különleges szüléstörténet: Kórházba indultak, de a körforgalomnál tovább nem jutottak - Így született meg a kis Áron

A mentők segítettek
A mentésirányítás azonnal több egységet, köztük a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat rohamkocsiját is a helyszínre riasztotta, miközben a rutinos mentésirányító az apukát nyugtatta és instruálta a teendőkre.

A mentők perceken belül helyszínre értek és még a személyautóban világra segítették a kis Áront, aki rögtön fel is sírt.

Stabil állapotban vitték a babát és anyukáját kórházba
Helyszíni ellátást követően a boldog édesanyát és újszülött gyermekét is stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

Október végén több hasonló szülésről is hírt adtunk: egy kisfiú a forgalmas budapesti körút mellett született meg, egy másik pedig a mentőautóban bújt ki az anyukája pocakjából Heves megyében.

Forrás, fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.11.02