Ez a cuki 3 éves kislány nyerte idén a Pocsolyában ugrálás világversenyét! - Több száz jelentkezőből választottak győztest

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ez a cuki 3 éves kislány nyerte idén a Pocsolyában ugrálás világversenyét! - Több száz jelentkezőből választottak győztest Luna a hírek szerint lelkes ugrándozásával teljesen lenyűgözte a zsűrit a ketteringi Wicksteed parkban megrendezett versenyen. Manapság már szinte mindenből rendeznek bajnokságokat, de a World Puddle Jumping Championship-ről, azaz a Pocsolyában ugrálás világbajnokságáról ezidáig nem hallottunk még - pedig hatalmas móka lehet!

Most azonban kiderült, az idei immáron a 10. alkalom volt, hogy kiválasztották a legprofibb ugrálót, aki egy hároméves, Peppa malac rajongó kislány lett Northhamptonból. A mesehősért való rajongás nem véletlen, hiszen a népszerű karakter is imád a saras pocsolyákban ugrálni.

Lenyűgözte a zsűrit
Luna a hírek szerint lelkes ugrándozásával teljesen lenyűgözte a zsűrit a ketteringi Wicksteed parkban megrendezett versenyen. A bírák egyébként nem szimpátia alapján döntötték el, ki legyen a győztes - a versenyző lelkesedése mellett pontozták az ugrás magasságát, a csobbanás távolságát, valamint azt is, mennyi sár tapad rájuk a tevékenység közben.



A Pocsolyában ugrálás nemzetközi versenyére több száz gyerek nevezett a világ minden tájáról, akiknek az volt a feladatuk, hogy küldjenek magukról egy pocsolyában ugrálós videót. Mindemellett pedig a világverseny helyszínén is szabadon ugrálhattak a természet formálta pocsolyákban.

Vízhatlan ruhát kapott
Luna nyereményként egy 250 font (mintegy 115 ezer forint) értékű vízhatlan ruhát kapott, hogy a jövőben szárazabban maradhasson, miközben a hobbijának hódol. Mellette másodikként egy 5 éves kisfiú, Oliver végzett, míg a harmadik helyet a 4 éves Emilie szerezte meg.

A bírák különdíjat adtak a 18 éves Nicole Quiramnak is, aki videója tanúsága szerint az Egyesült Államokban, a Virginia állambeli Richmondban található otthona közelében lévő pocsolyákban hódolt szenvedélyének.

- Meglepődtünk, hogy idén milyen nagy számban kaptunk pályázati anyagot, ráadásul a jelentkezők videóin látszott, milyen jól érzik magukat a pocsolyában ugrándozás közben - és hát pontosan ez ennek a versenynek a lényege - nyilatkozta a versenyt lebonyolító cég marketingese.

Nem baj, ha sáros lesz
Luna az anyukája, Zoe szerint mindig is imádta a pocsolyákat, és valahányszor sétálni indulnak, minden egyes pocsolyában addig ugrándozik, amíg csak tetőtől talpig sáros nem lesz.

- Luna mindig is szerette a természetet. Vonzódik a sárhoz, én pedig mindig mondom neki, hogy nyugodtan legyen koszos. A kilencéves bátyja autizmussal küzd, így számára a piszkosság érzése nagy szenzoros probléma. Ezért is bátorítom annyira Lunát, legyen csak sáros, mert hiszem, hogy ez a testvérének is segíthet felismerni, nincs azzal semmi baj, ha az ember összekoszolódik - tette hozzá.

Olvasd el ezt is!
Ezért hagyd, hogy piszkos legyen a gyerek, ne fertőtleníts folyton! - Leukémia is kialakulhat a túlzott tisztaságtól »


Forrás, fotók: DailyMail

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.11.04