Csúnya pulcsi nap 2022: Viselj csúnya karácsonyi pulcsit és segítsd a beteg gyerekeket egy SMS-sel - Így csatlakozhatsz a kihíváshoz

Szülők lapja

Karácsony

Szülők lapja


Csúnya pulcsi nap 2022: Viselj csúnya karácsonyi pulcsit és segítsd a beteg gyerekeket egy SMS-sel - Így csatlakozhatsz a kihíváshoz December 16. a hivatalos csúnyapulcsis nap, ezen a napon nyugodtan viselhetsz mindenféle giccses karácsonyi mintás pulcsit. Ráadásul egy kávé árával a Gyermekgyógyítókat is segíted, akik a beteg gyerekek karácsonyát szeretnék szebbé tenni. Idén is lesz egy nap decemberben, amikor nem ciki flitteres, hóemberes, rénszarvasos pulcsiban megjelenni az utcán, az irodában, egy tárgyaláson vagy épp a céges buliban!

December 16. (ami 2022-ben péntekre esik) a csúnya karácsonyi pulcsik nemzetközi ünnepe, ami itthon is egyre népszerűbb! Elég csak körbenézni az üzletekben, ahol már novemberben megjelentek ezek a ruhadarabok

A daganatos gyermekeket gyógyító orvosok, nővérek csapata minden jó mókában benne van, így idén is megrendezik a "Csúnya karácsonyi pulcsiban a Gyermekgyógyítókért" napot!

Miről szól számukra ez a nap?
Az orvosok és nővérek ezen a napon a fehér köpenyt vicces karácsonyi mintás pulcsira cserélik, hogy ezzel is felvidítsák a kis betegeket, akik a kórházban töltik az ünnepet Aki szeretne melléjük állni, szintén csúnya karácsonyi pulcsiba bújik, hogy népszerűsítse a jótékonyságot és felhívja a figyelmet a gyermekrák elleni küzdelemre.



Hogyan csatlakozhatsz hozzájuk?
- December 16-án viselj csúnya karácsonyi pulcsit! Otthon, a munkahelyen, a suliban, edzésen - vagy ha úgy adódik, az online meetingen!
- Küldj egy SMS-t szeretetszámunkra, így 500 Ft-tal támogatod a Gyermekgyógyítók munkáját (Küldd a 49-es kódot a 13600-as telefonszámra)
- Tölts fel Facebook vagy Instagram profilodra egy képet a pulcsiban a #csunyapulcsibansegitek hashtaggel
- Szólj a családnak, barátoknak, munkatársaknak - terjeszd a vidámságot!
Itt találod a Facebook-eseményt »

Mire gyűjtenek idén a Gyermekgyógyítók?
A központjainkban kezelt gyerekek hónapokra kiszakadnak a közösségből, ami lelkileg hatalmas megterhelés nekik a betegség mellett. A 'No Isolation' nevű okos kis eszköz segítségével azonban úgy érezhetik, mintha ők is ott ülnének az iskolában, barátaik között! Láthatják az osztálytársaikat, beszélgethetnek velük, sőt: jelentkezhetnek és válaszolhatnak a tanár kérdéseire.

A Műjégpálya is csatlakozik a kezdeményezéshez
A Gyermekgyógyítóknak egyébként az idei már az 5. ilyen kampányuk és évről-évre egyre többen csatlakoznak hozzájuk. Idén ráadásul december 16-án a Városligeti Műjégpálya csúnyapulcsis korizását is a Gyermekgyógyítókért rendezik meg, de készülnek a meteorológusok és katasztrófavédelem munkatársai is, akik már tavaly is részt vettek a kihívásban.

Nem szeretnék, ha bárki is azért maradna ki belőle, mert nem tud róla, ezért ha van kedved, csatlakozz és vidd hírét a csúnyapulcsi napnak - hiszen idén sem volt könnyű évünk, ránk fér egy igazán szívmelengető, mosolyfakasztó kampány az ünnepek előtt.

Fotó: Freepik/gpointstudio

Szülők lapja

Karácsony

Szülők lapja


2022.12.12