Babát vár Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya! - Rumer Willis pocakos fotóval jelentette be az örömhírt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Babát vár Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya! - Rumer Willis pocakos fotóval jelentette be az örömhírt Bruce Willis és Demi Moore legnagyobbik lánya, Rumer Willis babát vár! Ez azt is jelenti, hogy Bruce Willis nagypapa, Demi Moore pedig nagymama lesz. Bruce Willis és Demi Moore legnagyobbik lánya, Rumer Willis babát vár! Ez azt is jelenti, hogy Bruce Willis nagypapa, Demi Moore pedig nagymama lesz.

Demi Moore és Bruce Willis legnagyobb lánya, a 34 éves Rumer babát vár, az örömhírt pedig az Instagram oldalán jelentette be, egyszerre 3 pocakos fotóval.

A színésznő nem vitte túlzásba az információközlést, bár a fotók eléggé önmagukért beszélnek, és az is látszik, Rumer terhessége már előrehaladott, tavaszra valószínűleg meg is születik az első Willis-unoka.

rumer baba

Ő Rumer párja
Rumer párja egyébként Derek Richard Thomas, aki zenész és a Vista Kicks együttes frontembere. Párkapcsolatukat, csakúgy, mint a terhességet, sikerült jó ideig titokban tartaniuk, Rumer először idén novemberben posztolt kettejükről egy - vélhetően korábban készült - közös fotót, ezzel hivatalossá téve a kapcsolatukat.

rumer baba

Demi Moore is reagált a hírre
A babahírre Demi Moore is reagált a saját Instagram-oldalán, megosztotta lánya pocakos fotóját, mellé pedig ezt írta: "És ezennel belépek a dögös, furi, zakkant nagymama-korszakba".

Fotók: Instagram/Rumer Willis

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.12.21