Eltűnt otthonról egy ötéves kislány, egy szolgálaton kívüli rendőrnő talált rá Jánoshalmán - Ezt lehet tudni az esetről

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Eltűnt otthonról egy ötéves kislány, egy szolgálaton kívüli rendőrnő talált rá Jánoshalmán - Ezt lehet tudni az esetről A kislány szülői felügyelet nélkül kóborolt Jánoshalmán, az úttesten rohangált, amikor egy rendőrnő észrevette. Utcán kóborló 5 éves kislány jutott haza szerencsésen a családjához a rendőröknek köszönhetően, közölte a rendőrség a hivatalos weboldalán.

Mint írták, szolgálata végeztével éppen hazafelé tartott mélykúti otthonába egy kiskunhalasi rendőrnő, amikor meglátott Jánoshalma egyik kereszteződésében egy úttesten szaladgáló kislányt.


(illusztráció)

Varga-Balog Diána rendőrhadnagy azonnal megállt, és odament a gyermekhez, aki - mint kiderült - szülői felügyelet nélkül kóborolt a településen.

Sikerült felkutatni a szüleit
Az ötéves kislány nem tudta megmondani az adatait, ezért a rendőrnő úgy döntött, hogy beviszi a település őrsére és kollégái segítségével felkutatja a szüleit.

A rendőrök pár perc alatt kinyomozták a gyerek nevét és a nevelőszüleihez is eljutottak, akik már egy ideje keresték az otthonról elcsatangolt gyermeket. Az kislányt végül épségben hazajuttatták a jánoshalmi rendőrök.

Forrás: Police.hu
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.01.06