Nap mint nap az életéért küzd a 7 éves Hanna - Így segíthetsz te is a Ewing-szarkómás kislánynak és családjának

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Nap mint nap az életéért küzd a 7 éves Hanna - Így segíthetsz te is a Ewing-szarkómás kislánynak és családjának A 7 éves Hanna a Ewing-szarkóma nevű csontdaganattal küzd, az életmentő kezelések sokba kerülnek, ezért a család megsegítésére jótékonysági sportrendezvényt tartanak január 15-én, vasárnap. 2023. január 15-én kerül megrendezésre a #FightForHanna jótékonysági sportrendezvény, amely egy Ewing-szarkómás kislány, Csillag Hanna támogatásáért jött létre. A teljes bevételt a szervezők a kislány családjának juttatják el.

Hogy kicsoda Hanna? Ránézésre egy mosolygós, életvidám, 7 éves kislány. Kedves mosolya mögött azonban olyan küzdelem rejtőzik, mely méltán emeli őt a legnagyobb harcosok közé. Nála azonban nem címért vagy kupáért zajlik ez a harc, hanem az életéért.
 
Mi az a Ewing-szarkóma?
Hannánál évekkel ezelőtt Ewing-szarkómát diagnosztizáltak. Ez egy fájdalmas, agresszív és terjedésre hajlamos csontdaganat, amely folyamatos kezelésre szorul, kemoterápia, műtétek, és sugárkezelések sokaságával. Hanna fiatal kora ellenére rengeteg kezelésen esett már át, de állapota sajnos nem javul. Ha időszakosan enyhülnek a tünetei, akkor ő a kedves, csupa-mosoly kislány, akinek ennyi idősen lennie kell - ám ha támad a kór, olyan fájdalmakat él át, amik egy felnőtt szervezetet is próbára tennének.

hanna
 
Folyamatosan hordják kezelésekre
Szerencsére Hanna nincs egyedül, szülei, illetve testvérei folyamatosan mellette állnak, és segítik, amiben tudják, minden nehézség ellenére is. Szülei vidékről hordják kezelésre kislányukat, melynek költségei a rokkantnyugdíjas édesanyát, és az állását nemrég elvesztő édesapát terhelik, de minden megpróbáltatás ellenére, továbbra is küzdenek és bíznak kislányuk mihamarabbi felépülésében.

Jótékonysági rendezvény a család megsegítésére
A sok életmentő kezelés azonban pénzbe kerül, ezért a család terheinek könnyítésére szervezték meg a barátságos küzdelmet, az UTE Judo termében, melyen több, mint 100 elhivatott résztvevő vesz részt, egyebek között magánszemélyek, sportolók, neves vállalkozók és vállalatok, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

A résztvevők 45, egyenként kétperces Muay Thai barátságos küzdelemben - a klasszikus muay thai szabályrendszer keretein belül - mérhetik fel tudásukat, kortól, nemtől, bőrszíntől és vallástól függetlenül. Az esemény nyílt, így bármely Muay thai klub harcosai jelentkezhetnek, természetesen mellettük a nézőket is szívesen látják.

Az eseményre 2023. január 15-én vasárnap, 10:00 órától kerül sor, a bevételt pedig maradéktalanul Hanna családjának juttatják el a szervezők.

Így tudod támogatni Hannát és családját
Emellett, ha támogatnád Hanna küzdelmét, akár egy pár ezer forintos hozzájárulással, azt az alábbi számlaszámon megteheted:
11773425-03018556
Csillag Richárd /Hanna testvére/
Közlemény: Hanna adomány

Tombolahúzás is lesz
Lesz tombolahúzás, melyen a résztvevők egy Muay Thai felszerelést nyerhetnek a Muay Thai Stores jóvoltából, illetve kisorsolnak egy D-Life termékekből álló csomagot, az Inter-Cosmo Kft. támogatásával. A rendezvény további támogatói a Tom Yum Authentic Thai étterem, a Toner Holding Kft. és a Chichaya Thai Massage szalon. A küzdelmeket az M4 és a Sport1 televízió közvetíti, zenei aláfestést pedig DJ Tigran biztosítja.
 
Az esemény szervezői a Rokko Gym Hungarian Muay Thai Club, a Thai-box.hu és a 45. születésnapját ünneplő Ales Attila.

Esemény neve: #FightforHanna jótékonysági sportrendezvény
Időpont: 2023. január 15. 10:00-től
Helyszín: UTE Judo terem, 1044-Budapest, Megyeri út 9.
Facebook-esemény »

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.01.11