10 évig erőszakolta három nevelt lányát a férfi, a kislányok anyja semmit nem vett észre - Most hoztak ítéletet az ügyben

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


10 évig erőszakolta három nevelt lányát a férfi, a kislányok anyja semmit nem vett észre - Most hoztak ítéletet az ügyben A férfi a győri lakásuk fürdőszobája ajtaján nyílást vágott, onnan figyelte a gyermekeket, akikről videofelvételt is készített. A két kisebb lány még óvodás volt, amikor a férfi megerőszakolta őket. Többrendbeli szexuális erőszak és többrendbeli szexuális visszaélés miatt 12 év fegyházbüntetésre ítélt a Győri Ítélőtábla egy férfit, aki csaknem tíz éven át szexuálisan zaklatta az élettársa előző kapcsolatából született három kislányát - közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség február 14-én, kedden az MTI-vel.

A táblabíróság a február 7-én hozott határozatával - osztva a főügyészség álláspontját - két évvel súlyosította a Győri Törvényszék határozatát.

Nem mehet kiskorúak közelébe
A bíróság a férfit végleges hatállyal eltiltotta minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek részeként tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi.



Még óvodába jártak a kislányok, amikor megerőszakolta őket
A férfi, aki feltételes szabadságra nem bocsátható, 2012 és 2021 között rendszeresen szexuális cselekményt végzett a három gyermekkel, akik közül kettő a cselekmény kezdetekor még óvodába járt; győri lakásuk fürdőszobája ajtaján nyílást vágott, onnan figyelte a gyermekeket, akikről videofelvételt is készített.

Az anya mindebből semmit nem vett észre
A gyermekek anyja a férfi cselekményét nem vette észre, a gyermekek a velük történteket nem mondták el neki.

A főügyészség álláspontja szerint a férfi csaknem egy évtizeden keresztül követte el a bűncselekményeket, amelyekkel nemcsak a jogi, hanem a legalapvetőbb erkölcsi szabályokat is megszegte, a kislányoknak pedig súlyos lelki sérülést okozott - olvasható a közleményben.

Olvasd el ezt is!
Bugyiszabály: Ezt tanítsd meg a gyereknek minél előbb, hogy megóvhasd a szexuális zaklatástól »


Forrás: MTI
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.02.14