Videó: Végre újra megölelhette kisbabáját halottnak hitt édesanyja - Nem tudták, hogy túlélte a földrengést

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Videó: Végre újra megölelhette kisbabáját halottnak hitt édesanyja - Nem tudták, hogy túlélte a földrengést Tegnap hírt adtunk arról, hogy 54 nap után megtalálták egy török kisbaba édesanyját, akit addig halottnak hittek. Most előkerült a megható találkozásról készült videó is. Egy törökországi csecsemő 54 nap után végre újra találkozhatott az anyukájával, akiről korábban azt gondolták, nem élte túl a februári földrengést, a találkozásról megható videó is készült.

A 3,5 hónapos kislány 128 órát töltött az országot februárban ért pusztító földrengés romjai között, mielőtt kimentették, ám akkor úgy vélték, édesanyja elhunyt. A kórházban a Gizem, magyarul Rejtély nevet kapta az egészségügyi dolgozóktól, akik a gondját viselték.

54 nap után végre magához ölelhette romok alól kimentett kisbabáját az anyukája - Nem tudták, hogy túlélte a földrengést

Ám mostanra kiderült, hogy az édesanyja él, a kislány valódi neve pedig Vetin Begdas - és hogy valóban anya-lányáról van szó, azt egy DNS-teszttel is bizonyították.

A családügyi miniszter segített
Az újraegyesülésben Törökország családügyi és szociális szolgáltatásokért felelős minisztere, Derya Yanik segített, aki hétfőn a Twitteren közölte a szívmelengető hírt, most pedig a videót is meg tudjuk mutatni a megható találkozásról:



A kislány és édesanyja, Yasemin találkozása külön szervezést igényelt, mivel az édesanyát Adanában ápolják egy kórházban, míg kislányáról egy ankarai kórház gondoskodott.

54 nap után végre magához ölelhette romok alól kimentett kisbabáját az anyukája - Nem tudták, hogy túlélte a földrengést

Sajnos sem a kislány édesapja, sem pedig bátyjai nem élték túl a földrengést, ami rengeteg áldozatot követelt februárban.

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.04.06