Nem jutottak el a kórházba! A liftben állva szülte meg kislányát a 34 éves kismama - Mindent rögzített a biztonsági kamera

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Nem jutottak el a kórházba! A liftben állva szülte meg kislányát a 34 éves kismama - Mindent rögzített a biztonsági kamera Elképesztő esetet vett filmre egy lift biztonsági kamerája: egy édesanya állva szülte meg a gyermekét a parányi fülkében, még márciusban. Elképesztő esetet vett filmre egy lift biztonsági kamerája a brazil Cuiaba város egyik apartmanépületében: egy édesanya állva szülte meg a gyermekét a parányi fülkében, még márciusban.

A 34 éves Barbara Trindade Passos Casela eredetileg március végére volt kiírva, ám március 16-án éjjel fájásokra ébredt, ezért úgy gondolta, lassan ideje lenne elindulni a kórházba. Azonnal felhívta a férjét, aki épp nem volt otthon - a férfi pedig a szólt a szomszédjuknak, valamint a saját, pár háztömbbel távolabb lakó édesanyját is értesítette, aki ápolónő.



Csak a liftig jutottak
Miután mindenki megérkezett, a kis csapat támogatásával elindultak a kórházba, a liftig el is jutottak, ám a kis fülkében beindult a szülés. Végül rekord gyorsan, álló helyzetben hozta világra kislányát a kismama, hajnali 2:18-kor, mindezt pedig a lift kamerája is rögzítette.



A kislány a 37. hétre született, 41 centivel és 2165 grammal, apai nagymamája után a Joana nevet kapta. Míg egy törülközőbe csavarva az édesanyja karjában feküdt, a férje és az anyósa felhívták a kórházat, és tájékoztatták őket a szülésről.

Bent tartották a kórházban
Az újdonsült szülők aztán bementek a kórházba, ahol elvágták a köldökzsinórt és eltávolították a méhlepényt. Bár Barbarát hamar hazaengedték, a picit inkubátorba kellett helyezni, hogy megerősödjön.


A boldog szülők, a kis Joana, a büszke 4 éves bátyus és a nagymama

- Joana megtanította nekem, hogy már nem én irányítom a dolgokat, hanem mi - nyilatkozta az édesapa a nem mindennapi szülés után a CNN-nek.

Forrás, fotók: CNN Brazil

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.04.18