Ököllel verte arcon az anyukát a biciklis férfi Szentendrén - Az ok: a nő rászólt, hogy ne üsse el a gyerekét

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ököllel verte arcon az anyukát a biciklis férfi Szentendrén - Az ok: a nő rászólt, hogy ne üsse el a gyerekét

Ököllel ütötte arcon a férfi azt az anyukát, aki rá mert szólni, hogy csaknem elütötte a gyermekét. A férfit bevitte a rendőrség.

Ököllel ütötte arcon a férfi azt az anyukát, aki rá mert szólni, hogy csaknem elütötte a gyermekét, derül ki a Ripost cikkéből.

Az eset még péntek délután történt a Bükkös-patak partján, az Adria étterem és a Duna közötti szakaszon. Az agresszív cselekedetre azután került sor, hogy egy bicikliző majdnem elütött egy kislányt, emiatt pedig a kislány édesanyja rászólt a negyven év körüli férfira. Csupán annyit mondott neki: "Nem tud vigyázni? Elüti a gyereket!"



Folyamatosan ütlegelte a nőt
- Erre a fickó leszállt a bicikliről, odament a hölgyhöz, és ököllel behúzott neki egy akkorát szó nélkül, hogy a nő beesett az árokba - mondta el egy szemtanú.

Esés közben azonban megragadta a férfi pólóját így együtt gurultak le a domboldalon - állítólag még e közben is ütlegelte az anyukát.

Bár a férfi el akart menekülni, a nő fogta a biciklijét és tárcsázta a rendőröket, közben a férje is odaért. A kivonuló rendőrök végül elvitték a támadót.

Eljárás folyik ellene
A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a lap megkeresésére közölte, hogy az eset körülményeit még vizsgálják, a férfi ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán súlyos testi sértés kísérlete miatt van folyamatban büntetőeljárás.

Forrás: Ripost
Fotó: Google Maps/Tóth Tibor


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.06.20