Itt vannak a Taylor Swift babák! - Koraszülött kisbabákat öltöztettek be az énekesnő fellépőruháiba, cuki fotók készültek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Itt vannak a Taylor Swift babák! - Koraszülött kisbabákat öltöztettek be az énekesnő fellépőruháiba, cuki fotók készültek A koraszülött osztály nővérei úgy gondolták, a pici babák is legalább akkora sztárok, mint a Grammy-díjas énekesnő. Az amerikai énekesnő, Taylor Swift márciustól augusztusig The Eras (Korszakok) elnevezésű turnéjával járja be Amerikát, a rajongói pedig türelmetlenül várják, hogy fellépjen a városukban.

A Nashville-i Ascension Saint Thomas Hospital koraszülött osztályának dolgozói is hasonlóan éreztek, a 33 éves sztár ugyanis május 5-én és 6-án náluk járt a látványos show-jával.



Ám hiába voltak az osztályról többen is keményvonalas Taylor Swift rajongók, az élet nem állt meg, a kis koraszülötteket nem lehetett otthagyni a kórházban.



Így jutott eszébe Olivia Horne és Allison Harris újszülött osztályos ápolónőknek, valamint Leah Landa légzésterapeutának, hogy a koraszülött babaosztályra varázsolják az énekesnőt!



Nagy sikert arattak a Taylor Swift babák
Mint mesélték, az egész úgy kezdődött, hogy az újszülött intenzíves nővérek az éjszakai műszakban azzal ütötték el az időt, hogy a kedvenc Taylor Swift dalaikról és a közelgő koncertről beszélgettek. Aztán éjfélkor Olivia egyszer csak felvetette, hogy készítsék el a turné jelmezeit és öltöztessék be a kicsiket az énekesnő korszakainak megfelelően.



Úgy vélték, ez egy szuper ötlet, ami nem csak a koraszülött babák családjait vidítaná fel, hanem az egész Nashville-i közösséget, ami amúgy is különleges helyet foglal el az énekesnő szívében (14 éves korában a családjával a városba költöztek, és ott indult be a karrierje).



A nővérek utána is néztek a koncertturné fellépőruháinak, és rögtön megtervezték, melyik baba személyiségéhez melyik illene a legjobban.



A képeken látható babák egy-egy Taylor Swift albumot-korszakot - Speak Now, Reputation, Red, 1989, Midnight, Lover, Folklore, Evermore, Fearless és Debut - képviselnek. Mellettük pedig az osztály legidősebb kis lakóját Ed Sheerannak öltöztették be, aki a 11-szeres Grammy-díjas énekesnő legjobb régi barátja és munkatársa.



- A mi kis koraszülött babáink rettenthetetlenek, és olyan jó, hogy van helyük ebben a világban - áradozott az egyik nővér. A piciket le is fotózták, az aranyos képek nagy sikert arattak a közösségi oldalakon.

Forrás, fotók: Facebook/Ascension Saint Thomas Hospital, 2kutv.com

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.05.10