Cserbenhagyta az elgázolt gyermeket - a rendőrség segítséget kér

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


Gyereket ütött el egy autós vasárnap Sajóbábonyban, és anélkül, hogy kiszállt, illetve segített volna, gondolkodás nélkül tovább hajtott. A gyerek szerencsére csak könnyebb sérülést szenvedett, a sofőrt azóta is keresik. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.
Szabó-Berdár Csilla tájékoztatása szerint az úttestre kiszaladó gyereket egy ezüst színű autó ütötte el. Az ügyben segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás – tudtuk meg az MTI-től. A rendőrség mindazok jelentkezését várja, akik látták a balesetet.
 
A rendőrség keresi a szemtanukat
2014. március 9-én 14 óra 13 perckor Sajóbábony, Erkel Ferenc utca 19. szám előtti útszakaszon egy ezüst színű, feltehetően Toyota típusú személygépjármű ütötte el az úttestre kiszaladó gyermeket. A gyermek a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyebb sérüléseket szenvedett.
 
A rendőrség várja a balesettel érintett gépjármű vezetőjének, valamint azon személyeknek a jelentkezését, akik az említett időpontban a fenti útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.
 
Így lehet bejelentést tenni
• személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3525 Miskolc,
Fábián kapu 4), vagy
• telefonon a nap 24 órájában hívható 06-46/514-584-es telefonszámon, illetve az ingyenesen
hívható 107, 112-es segélyhívó számokon, illetve
• e-mailben a molnare@borsod.police.hu címen.
 
A bejelentők, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli. 
 
Forrás: mti, police.hu
 
TGYÁS, GYED, GYES, KALKULÁTOR >>
 

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


2014.03.10