Termékvisszahívás: egy puffasztott rizses édességnél találtak problémát a Lidlben

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Termékvisszahívás: egy puffasztott rizses édességnél találtak problémát a Lidlben A Lidl közleménye szerint a visszahívás oka, hogy a fenti terméktétel transzzsírsav-tartalma nagyobb a magyarországi rendeletben megengedett határértéknél. Bárki, aki vásárolt belőle, visszaviheti a terméket, és visszakapja a vételárat. Ha szoktál a Lidlben vásárolni, akkor fontos lehet számodra a következő közlemény, melyet az élelmiszerlánc tett közzé a honlapján.

Ennek értelmében a Hosta GmbH. visszahívja azon Nippon Puffasztott rizs csokoládéban, 200g-os termékét, amelyen a következő azonosító adatok szerepelnek:
- Minőségmegőrzési idő: 04.2016
- Tételszám: L161/4

Termékvisszahívás: egy puffasztott rizses édességnél találtak problémát a Lidlben

Mint a cég hangsúlyozza, a vállalat nagy hangsúlyt fektet a kiváló, kifogástalan minőségű termékek forgalmazására, ezért arra kérik a vásárlóikat, hogy amennyiben a fotón látható termékből üzleteik egyikében vásároltak, szíveskedjenek azt valamelyik boltukba visszavinni. A termék vételárát természetesen visszafizetik.

A visszahívás oka, hogy a fenti terméktétel transzzsírsav-tartalma nagyobb a magyarországi rendeletben megengedett határértéknél, azonban fogyasztása a gyártó nyilatkozata alapján nem okoz megbetegedést.

Forrás: www.lidl.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.07.22