Figyelem, tejallergiások! Tejfehérjét találtak egy népszerű tejmentes termékben - Vidd vissza, ha ilyet vettél

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Figyelem, tejallergiások! Tejfehérjét találtak egy népszerű tejmentes termékben - Vidd vissza, ha ilyet vettél Visszahívják a kereskedelmi forgalomból az 500 milliliteres Meggle Creme Patisserie Decor növényi habalapot tejfehérje-szennyeződés miatt. A gyártó Rajo a.s. visszahívja a kereskedelmi forgalomból az 500 milliliteres Meggle Creme Patisserie Decor növényi habalapot tejfehérje-szennyeződés miatt.

A Meggle Hungary Kft. arról tájékoztatta a Nébihet, hogy visszahívja az alábbi azonosítójú termékét.

A termék neve: Meggle Crème Patisserie Decor
Kiszerelés: 500 ml
Lejárat: 2019.01.09. és 2019.02.11.

A helytelen receptúra miatt a termék tejfehérje hozzáadásával készült, ugyanakkor a csomagoláson a "laktózmentes" és "tejfehérjementes" kifejezések olvashatók. A termékből kizárólag Magyarországra értékesítettek.

Amennyiben vásároltál az előbb felsorolt lejárati dátummal rendelkező Creme Patisserie Decor termékből, vidd vissza a terméket a vásárlás helyszínére, és visszatérítik a termék értékét akkor is, ha blokkal nem tudod igazolni a vásárlást.

Csak a tejallergiások számára veszélyes az elfogyasztása
A szennyezett termék elfogyasztása a tejallergiában szenvedők számára veszélyes, ezért akinek ilyen egészségügyi problémája van, semmilyen körülmények között ne használja fel! Azon személyekre nézve, akik tehéntej-allergiában nem szenvednek, a termék semmilyen kockázatot nem jelent.

Forrás: Nébih, MTI, Meggle
Kép forrása: meggle.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.11.13