Simogatta a rá bízott kislányokat és a bugyijukban is nyúlkált a Pest megyei férfi - Pedig a szülők megbíztak benne

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


Simogatta a rá bízott kislányokat és a bugyijukban is nyúlkált a Pest megyei férfi - Pedig a szülők megbíztak benne Simogatta a rá bízott kislányokat és a bugyijukban nyúlkált - egyebek közt ez derül ki abból a vádiratból, melyet ma nyújtottak be az ügyészségen egy Pest megyei idősebb férfi ellen. A Pest Megyei Főügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a szomszédságában lakó és olykor nála időző kislányokat simogatta egy Pest megyei faluban.

A szülők megbíztak benne
A bűnügy vádlottja, egy idősebb férfi egyedül élt a házában. Szomszédjában többgyermekes családok laktak. A szülők ismerték a férfit, megbíztak benne.

2017 folyamán a szomszédok több esetben megkérték a férfit arra, hogy vigyázzon a gyermekeikre, amíg ők dolgoznak. Így a gyerekek - köztük öt kislány  - sokszor megfordultak a házában, sőt, előfordult az is, hogy ott éjszakáztak. Ezen látogatások során a férfi több esetben a kislányok fehérneműjébe nyúlt és simogatta őket.

A kislány elmesélte a szüleinek, hogy mi történt
2017 júliusában egy másik kislány azzal tért be a férfi házába, hogy javítsa meg a görkorcsolyáját. A vádlott megszerelte a görkorcsolyát, majd őt is simogatni kezdte. A gyermek kérdőre vonta a férfit, majd otthon elmondta, hogy mi történt vele. A kislány jelzésére a szülők feljelentést tettek, amely alapján a férfival szemben nyomozás indult.

A Pest Megyei Főügyészség 2018. november 30-ai vádiratában többrendbeli, folytatólagosan, tizenkettedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja a férfit, aki letartóztatásban várja a tárgyalást.

Olvasd el ezt is!
Fehérnemű-szabály: Ezt tanítsd meg a gyermekednek, hogy ne váljon áldozattá »


Forrás: Ügyészség
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


2018.11.30