Általános iskolánál zaklatta a kislányokat a 17 éves fiú Zalaegerszegen - Önkielégítést végzett és fogdosta őket

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Általános iskolánál zaklatta a kislányokat a 17 éves fiú Zalaegerszegen - Önkielégítést végzett és fogdosta őket Egy 17 éves fiú a 2017 nyarától 2018. május 3-ig tartó időszakban legkevesebb 10 alkalommal megjelent az egyik zalaegerszegi iskolánál, ahol a kerítés mellől leste az iskolás lányokat, közben nemi vágyának a kielégítése céljából önkielégítést végzett. Egy 17 éves fiú a 2017 nyarától 2018. május 3-ig tartó időszakban legkevesebb 10 alkalommal megjelent az egyik zalaegerszegi iskolánál, ahol a kerítés mellől leste az iskolás lányokat, közben nemi vágyának a kielégítése céljából önkielégítést végzett, írja az Ügyészség.

Ugyanígy tett akkor is, amikor egy alkalommal egy szintén zalaegerszegi másik iskola melletti parkolóból figyelte a gyerekeket.

Fogdosta a kislányt
A fiú 2018. március 5-én kora este az egyik iskolától követett egy hazafelé tartó 12 éves kislányt, akit a lépcsőházban utolért, lefogta, benyúlt a kabátja alá és a ruházatán keresztül testszerte fogdosta. A kislány szabadulni próbált, kiabálni kezdett, mire a fiú a helyszínről elmenekült.

Önkielégítést végzett a járdán
A vádlott 2018. február 28-án dél körül Zalaegerszegen, a Balatoni útra vezető járdaszakaszon önkielégítést végzett egy vele szembejövő kislány előtt, május 3-án pedig a zalaegerszegi Hegyalja úton mutogatta nemi szervét három padon ülő kiskorú lány előtt. Egy alkalommal Zalaegerszegen, a Fejér György utcától követett egy kiskorú leányt, és több alkalommal megfogta a fenekét.

A Zala Megyei Főügyészség a fiú ellen a Zalaegerszegi Törvényszéken szexuális erőszak bűntette és szeméremsértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot 2018. december 4-én.

Olvasd el ezt is!
Fehérneműszabály - Ezt tanítsd meg a gyermekednek, hogy ne zaklathassák »


Forrás: Ügyészség
Fotó: Wikipédia/Investigatio (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.12.04