Figyelem, termékvisszahívás: Ha ilyen puffasztott terméket vettél, ne edd meg! Fémdarabot találtak benne

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Figyelem, termékvisszahívás: Ha ilyen puffasztott terméket vettél, ne edd meg! Fémdarabot találtak benne Fémdarabot találtak a Rossmann cég puffasztott kukorica ostyájában, emiatt kivonták a forgalomból a Magyarországon is árusított enerBIO márkájú terméket. Fémdarabot találtak a Rossmann cég puffasztott kukorica ostyájában, emiatt kivonták a forgalomból a Magyarországon is árusított enerBIO márkájú terméket - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn a honlapján.

Fémdarabot találtak a bio termékben
A Csehországban gyártott termékben egy vállalati önellenőrzés során talált fémdarabot a német Rossmann cég. Mint írják, "sajnos nem zárható ki, hogy fémdarab került az enerBio kukorica ostya 115 grammos saját márkás termékünkbe. Ez fogyasztás közben sérülésekhez vezethet. A Rossmann már megkezdte ez ügyben a szükséges óvintézkedéseket és a terméket kivontuk a forgalomból."

A Nébih és a drogérialánc gyors intézkedésének köszönhetően a tétel már nem kapható kereskedelmi forgalomban. A hivatal kéri, hogy aki vásárolt a termékből, ne fogyassza el.

A termék adatai:
neve: EnerBio Kukorica ostya
kiszerelés: 115 gramm
vonalkódja: 4305615186726
tételazonosító: 29/10/2019D, 07/12/2019D (a termék hátoldalán)

A magyarországi forgalmazó honlapján azt írta, a terméket akár blokk nélkül is visszaveszik az üzleteikben.

Forrás, fotó: Rossmann, MTI

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.02.26