Élettársa 3 éves kislányát erőszakolta meg és bántalmazta a székesfehérvári férfi - Most emeltek vádat ellene

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Élettársa 3 éves kislányát erőszakolta meg és bántalmazta a székesfehérvári férfi - Most emeltek vádat ellene Szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt vádat emeltek egy székesfehérvári férfi ellen, aki 2020. július és november között élettársának hároméves lányát szexuálisan zaklatta és többször bántalmazta. Szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt vádat emeltek egy székesfehérvári férfi ellen, aki 2020. július és november között élettársának hároméves lányát szexuálisan zaklatta és többször bántalmazta - tájékoztatta a Fejér Megyei Főügyészség július 29-én, csütörtökön az MTI-t.

A főügyészség a férfire fegyházbüntetés kiszabását kérte, valamint eltiltását minden olyan foglalkozástól vagy tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolc évesnél fiatalabbakat nevelne, felügyelne, gondozna, illetve vele "befolyási viszonyban" állna. Indítványozták a vádlott letartóztatásának fenntartását is - közölték.


(illusztráció)

Szexuális cselekményt végzett a kislányon, és többször meg is verte
A vádirat szerint a férfi többször maradt egyedül élettársának lányával székesfehérvári lakásukban, és többször is "szexuális cselekményt végzett" a nevelése alatt álló, életkoránál fogva védekezésre képtelen gyermekkel.

A férfi féltékeny volt élettársára, valamint a kislány és édesanyja kapcsolatára, és ez odáig fajult, hogy többször megütötte és durván megragadta a gyereket, aki emiatt könnyebb sérüléseket szenvedett.

Nevelőszülőknél helyezték el
A gyámhivatal a kislányt a családból kiemelte és ideiglenes hatállyal nevelőszülőnél helyezte el.

Sajnos nem egyedi eset
Nemrégiben hoztak ítéletet egy másik, gyermek ellen elkövetett szexuális erőszak ügyben: ott a nagybácsi zaklatta szexuálisan az unokahúgát nyolc éven át, míg végül az áldozat 16 éves korában mert erről először beszélni az édesanyjával - az ügy részleteiről ebben a cikkünkben írtunk »

Olvasd el ezt is!
Fehérnemű-szabály: Így óvd meg gyermeked a szexuális zaklatástól! - 8 dolog, amit taníts meg neki minél hamarabb »


Forrás: MTI
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.07.29