Figyelem, termékvisszahívás: Fémdarabot találtak az édességben - Ha ilyet vettél, ne edd meg, vidd vissza!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Figyelem, termékvisszahívás: Fémdarabot találtak az édességben - Ha ilyet vettél, ne edd meg, vidd vissza! Az Almondy visszahív egy meghatározott mennyiséget a 400 g-os Almondy Daim Mandulatortából, mivel az egyik tortában egy fémtárgyat találtak. A termékeket elővigyázatosságból hívják vissza. Az Almondy visszahív egy meghatározott mennyiséget a 400 g-os Almondy Daim Mandulatortából, mivel az egyik tortában egy fémtárgyat találtak. A termékeket elővigyázatosságból hívják vissza.

Az érintett termék adatai:
Termék neve: Almondy Daim Mandulatorta, 400 g
Tételkód: L2140
Minőségmegőrzési dátum: 2023. 11. 18.

Figyelem, termékvisszahívás: Fémdarabot találtak az édességben - Ha ilyet vettél, ne edd meg, vidd vissza!

A visszahívás kizárólag az IKEA áruházakban vásárolt mandulatortákra vonatkozik.

Visszaadják a vételárat
A gyártó arra kéri azokat, akik a fenti termékből vásároltak, hogy vagy vigyék vissza a terméket abba az áruházba, ahol megvásárolták, hogy visszakapják a teljes vételárat, vagy forduljanak az Almondyhoz, a www.almondy.com címen.

Balesetveszélyes forgószék
Az IKEA egyébként egy forgószéket is visszahív, mivel balesetveszélyesnek bizonyult a teszteken. Mint írják, "az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat. Ennek ellenére a tudomásunkra jutott, hogy a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott, antracitszínű ODGER forgószék csillag alakú lába eltörhet."

Az érintett termék
A 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott, antracitszínű ODGER forgószéket a vásárlók visszavihetik az IKEA-ba, és visszakapják a teljes vételárat. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.



A termék neve és dátumbélyegzője az ülés alatt található, a szék anyagába beleütve. További részletek a www.IKEA.hu weboldalon vagy az IKEA információs vonalán: +36 1 460 31 60.

Forrás, fotó: IKEA

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.12.21