Főoldal > Horoszkóp > Szerelmi horoszkóp - Nyilas - Szülők Lapja

Horoszkóp

Szerelmi horoszkópok

Válassz az alábbi csillagjegyek közül

Szerelmi

Nyilas + Kos

november 23 - december 21. + március 21 - április 20.

A Mars és a Jupiter ilyen kapcsolata rendszerint igen harmonikus, mivel a Kos és a Nyilas vérmérséklete nagyon hasonló. Mindketten aktív, spontaneitást kedvelő személyiségek, akik jól érzik magukat társaságban. Ízlésük is igen egybevág, szeretik az újdonságokat, a nem szokványos megoldásokat és meglelik az élet apró örömeit. A Kos optimizmusa, humorérzéke kiválóan ellenpontozza a Nyilas konfliktuskereső személyiségét, és házaséletüket is hasonló jókedvvel, vidámsággal fűszerezheti. A hálószobában tapasztalható összhang igen pozitív kihatással lehet kapcsolatuk többi területére is, ezáltal ezen két jegy kapcsolata nagyon sikeres és kölcsönösen előnyös lehet.

Nyilas + Bika

november 23 - december 21. + április 21 - május 21.

Sok különbség fedezhető fel személyiségjegyeik között, és ez számos vita forrása lehet. Mindkettőjük számára nagyon fontos az érzékiség, de a Vénusz által uralt Bika képtelen elfogadni azt, hogy a Nyilas esetleg máshol is keresheti az örömöket. A Nyilas mozgékony, sportos személyiség, akinek pattogós ritmusát a Bika igen nehezen veszi fel. A Bika igényelné, hogy a Nyilas nagy gondot fordítson az otthon melegének ápolására, a „fészekrakásra”, a Nyilas azonban nem eléggé házias természetű ehhez, őt más dolgok érdeklik: a Bika éppen ezért könnyen megsértődik, amikor a Nyilas nem tudja értékelni azokat az erőfeszítéseket, amiket az otthon megteremtése érdekében tesz. Kapcsolatuk működhet, de általában a testiségre korlátozódik, és ritkán lesz hosszú távú.

Nyilas + Ikrek

november 23 - december 21. + május 22 - június 21.

Az állatöv e két, ellentétes pólusán helyet foglaló jegy gyakran úgy vonzódik egymáshoz, mintha valamiféle különös, spirituális mágnes kötné össze őket. Szerelmük egy pillanat alatt megszülethet, de ha véget ér, akkor az is ugyanilyen hamar következhet be. Hasonlóak és hasonló az érdeklődési körük, de nem mindig értik meg egymást tökéletesen, a hálószobában sem. Rengeteg energiájukat meg kell tanulniuk közös csatornába terelni, közös célokat kialakítani és együttműködni egymással, ez pedig sok munkába kerülhet és legfőképp nem kevés időbe. Kialakulhat közöttük hosszan tartó kapcsolat, de egy szenvedélyesnek induló, ám csalódást okozó románc esélye lényegesen nagyobb.

Nyilas + Rák

november 23 - december 21. + június 22 - július 22.

Eltérő célok és vágyak határozzák meg e két jegy szülötteit. A Rák a jövőnek él, tervez és épít, a Nyilas ezzel szemben minden pillanatot ki akar használni, a jelen a fontos számára, és ki nem állhatja a kötelezettségvállalásokat. A Rák nagy bezárkózó, a Nyilas valódi kalandor, ezért rendszerint képtelenek biztosítani azt, amire a másik vágyik: ez a Rák esetében állandóságot és biztonságot, míg a Nyilasnak élményeket, kalandokat és kihívásokat jelent. Ha a Nyilas olyan közegbe kerül, ahol nem érik folyamatosan új benyomások, előbb-utóbb unatkozni kezd, ez pedig könnyen sodorhatja olyan helyzetekbe, amelyek féltékennyé teszik partnerét. Egy Rák számára kevés megbocsáthatatlanabb bűn van, mint a hűtlenség, és ösztönösen kerüli az olyan partnereket, akik mellett állandóan veszélyben kell éreznie kapcsolatukat. Emiatt a Nyilas üresnek, kötöttségekkel telinek és sehová sem tartónak, a Rák bizonytalannak és veszélyesnek érezheti viszonyukat, ezért csak ritkán maradnak tartósan együtt.

Nyilas + Oroszlán

november 23 - december 21. + július 23 - augusztus 23.

Közös bennük, hogy nem szeretik a kötöttségeket, nagy bennük a szabadságvágy. Közös az is, hogy szeretik a kalandokat, érdekességeket, újdonságokat, és nincs ellenükre, ha emberek veszik őket körbe. Hajlamosak, különösen a Nyilas, a szerelemre mint egyfajta szórakoztató időtöltésre tekinteni. Kapcsolatuk dinamizmusát rendszerint a Nyilas inspirációi adják, az Oroszlán pedig olyan hatással van párjára, hogy az némiképp hűségesebb, kevésbé csapongó lesz, megszelídül, ha nem is teljesen. Hasonló szexuális érdeklődésük és étvágyuk egymás ideális partnereivé teszi őket, ezért – és a fentiek miatt – kapcsolatuk általában nagyon sikeres és sokáig tartó lesz.

Nyilas + Szűz

november 23 - december 21. + augusztus 24 - szeptember 22.

Az, ahogyan a Nyilas a világ dolgaihoz (a szerelmet is beleértve) viszonyul, egyenesen az őrületbe kergeti a Szüzet, azt érzi, mintha a biztos talaj eltűnne a lábai alól. A Nyilas még csak meg sem próbál eleget tenni a Szűz igényeinek, vágyainak. A Szűz rendet és biztonságot szeretne maga körül, a Nyilas ezzel szemben készakarva keresi az izgalmakat, a kalandokat és az új tapasztalatokat. A Szűz egy kapcsolatba úgy megy bele, ha tisztán lefektetésre kerültek a játékszabályok, a Nyilas azonban nem is törődik ilyesmivel, szerinte a szabályok azért vannak, hogy felrúgják őket, vagy játék közben is lehet alakítani rajtuk. A Szűz nem helyez túl nagy hangsúlyt a szexualitásra, és általában étvágya sem mérhető a Nyilaséhoz, ezért a Nyilas időről-időre késztetést érezhet, hogy máshol keresse az örömöket. Amikor ez megtörténik, és ki is tudódik, az garantáltan a kapcsolat végét jelenti. Rövid ideig bizonyára kellemesen el tudnak lenni egymás társaságában, de egy hosszú távú kapcsolatnak nem túl nagy az esélye.

Nyilas + Mérleg

november 23 - december 21. + szeptember 23 - október 23.

A Nyilas csillagzata alatt születettek odáig vannak a kalandokért és az izgalmakért, így aztán szinte garantált, hogy együtt nem fognak unatkozni. Sok más jeggyel ellentétben a Mérleget cseppet sem zavarja (ki)csapongó természetű kedvese. A Mérleg kellőképpen okos és rafinált ahhoz, hogy tudja, hogyan kell a Nyilas érdeklődését hosszú távon fenntartani. Az egyetlen problémát az okozhatja, hogy a Mérlegnek egy megbízható, hosszú távú partnerre van szüksége, a Nyilas pedig ódzkodik az elköteleződéstől, és nem szeret sokáig egy helyben maradni. Ha ezeket a különbözőségeket át tudják hidalni, rövid és hosszú távú kapcsolat is lehet kettejük románcából.

Nyilas + Skorpió

november 23 - december 21. + október 24 - november 22.

Nem a legszerencsésebb párosítás. A Nyilas nagyon nehezen viseli, ha korlátozzák szabadságában, és ne tehesse azt, amire vágyik (ott és akkor, ahol és amikor szeretné). A Skorpió ellenben pontosan ezt akarja elérni, és alaposan meggyűlik a baja a kontrollt nem tűrő Nyilassal. Míg a Skorpió számára nagyon fontos az otthon, a Nyilas bőröndje mindig be van pakolva, és készen áll az új élményekre. A Skorpió is, csak ő ezt otthon, párjával, a hálószobában képzeli el. Csak ritkán tudnak megegyezni abban, hogy mi legyen a közös program, és egyáltalán, nehezen találják meg a közös hangot. Felejthetetlen egyéjszakás kaland lehet a kapcsolatukból, de házasság vagy családalapítás aligha valószínű.

Nyilas + Nyilas

november 23 - december 21. + november 23 - december 21.

Nagyon kiszámíthatatlan párosítás, amiből bármi kisülhet. Kölcsönösen nagy a szabadságigényük, és valószínűleg igen sokáig tart számukra felismerni, hogy kapcsolatukból származhatnak olyan előnyök, amelyekért érdemes némi önkorlátozást is felvállalni. Az erotikában semmihez sem fogható ötletességgel, humorral, felszabadultsággal közelítenek egymáshoz, és „minden belefér”. Az élet más területein már sokkal kevésbé tudják összehangolni érdeklődésüket, és mivel mindkettőjüknek népes „rajongótábora” van, az is elképzelhető, hogy pont a baráti társaságaik miatt nem fognak tudni tartósan egymás mellett maradni. Itt csak a születési horoszkópok alapos, összehasonlító elemzése az, ami támpontot adhat, mert két ilyen jegyű ember találkozásából nagyjából ugyanakkora arányban lehet örökké tartó házasság, mint egyéjszakás kaland.

Nyilas + Bak

november 23 - december 21. + december 22 - január 20.

Sok veszélyt rejteget magában ez a kapcsolat. A Bak számára a Nyilas túlzottan szabadelvű, kiszámíthatatlan és felelőtlen, ezért ösztönösen megpróbálja rövidebb pórázra fogni. Ez vagy sikerrel jár, vagy a Nyilas lázadását, ellenkezését váltja ki, és ekkor szinte elkerülhetetlen a kapcsolat bukása. Az erotikában a Nyilas számára fontos a változatosság és a szellemesség, ezzel szemben a Bak inkább a szenvedélyre és a kiszámíthatóságra helyezi a hangsúlyt. Máshogy állnak az élet dolgaihoz is, a Nyilas szeret „apró bűnöket” elkövetni a családi kassza ellen, a Bak ezt verejtékes munkája semmibe vételének tekintheti. Sokszor nincs a Bak ínyére a Nyilas széles érdeklődési köre, és sok barátja sem. Kapcsolatuknak általában az vet véget, hogy túl sok lemondást követel mindkettőjüktől, és egy ponton túl ezt már nem szeretnék felvállalni.

Nyilas + Vízöntő

november 23 - december 21. + január 21 - február 18.

Sikerrel kecsegtető kombináció. Az erotikába és közös életük más területeibe is játszi könnyedséggel hoznak új és izgalmas dolgokat, ezért sohasem unatkoznak és egymás számára az öröm kiapadhatatlan forrását jelentik. Értelmileg és érzelmileg egyaránt képesek egy hullámhosszra kerülni. Mivel pontosan tudják, hogy mennyire fontos a másik számára a társaság, szinte sohasem féltékenykednek, emellett nem korlátozzák a párjukat szükségtelenül, engedik kibontakozni annak ötleteit, elképzeléseit. Néha gondokba ütközhetnek, ha olyan feladat elé állítja őket az élet, amihez alapos tervezés vagy gyakorlat-központú gondolkodás szükséges, mert ez egyiküknek sem az erőssége. Minden más téren viszont nagyon jól együtt tudnak működni, és nincs okuk az aggodalomra.

Nyilas + Halak

november 23 - december 21. + február 19 - március 20.

Igen nehéz párosítás, amelyben az egyetlen biztos pontot a kiválóan működő szexualitás jelentheti. Egyikük sem tudja a másik számára megadni a megbízhatóság érzetét, ettől pedig különösen a Halak szenved. A Halaknak különösen sok figyelemre és odaadásra lenne szüksége, erre pedig a Nyilas egyszerűen képtelen. Ő ellenben úgy érzi, hogy optimizmusát, jókedvét, cselekvő energiáit a Halak vámpírként szívja el, és lassan megfullad. Szerinte a Halak túl sokat követel tőle érzelmi téren, és partnere igényeinek igazából senki sem tudna megfelelni. A Nyilas az őt ért sérelmekre általában briliáns elmével és éles nyelvével válaszol, amivel könnyen megbántja az érzékeny Halakat. Nagyon zűrös kapcsolat, és csak ritkán lesz hosszan tartó.

Nézd meg ezeket is...

Szólj hozzá

Vissza az előző oldalra

Szakértők

Képgaléria

Hivatalos ügyek

Termékvisszahívás: Laktózt tartalmazhat ez a laktózmentes túrós rétes! - Ha laktózérzékeny vagy, ne edd meg, vidd vissza! tovább

Az élelmiszerlánc tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt, hogy az alábbi azonosítókkal ellátott Laktózmentes túrós rétes esetlegesen laktózt tartalmazhat....

Változik a CSED összege: Ennyivel több pénzt kapnak kézhez a csecsemőgondozási díjra jogosultak! - Tudnivalók tovább

2021. július 1-jétől a csed után csak személyi jövedelemadót kell megfizetni, nyugdíjjárulékot és társadalombiztosítási járulékot nem - közölte Novák Katalin....

Lejárt okmányok 2020: Meddig érvényes a veszélyhelyzet alatt lejárt személyi igazolvány, jogosítvány, forgalmi? tovább

A veszélyhelyzet ideje alatt több mint 660 ezer okmány érvényessége járt le, az új kormányrendeletnek köszönhetően kellő idejük lesz az állampolgároknak az ügyintézésre. Mondjuk a részleteket...

Ajándékozási illeték változása 2020: Ezentúl a testvérek is ingyen örökölhetnek, ajándékozhatnak egymás között tovább

Az öröklést, ajándékozást érintő illetékmentesség nem csak a testvérekre, hanem a féltestvérekre, valamint az örökbefogadáson alapuló testvérekre is vonatkozik....

Örökbefogadás 2020: Elfogadták a törvénymódosítást! - Így lesz egyszerűbb és gyorsabb az örökbefogadás a jövőben  tovább

Egyszerűbbé és gyorsabbá válhat az örökbefogadás, a jelentkező szülők pedig több segítséget kapnak a folyamat során a vonatkozó törvény módosításának eredményeként. Ma fogadták...

Szoptatás

Ezért is fontos, hogy szoptasd a kisbabád! Újabb nyomós érvet találtak a kutatók az anyatejes táplálás mellett tovább

Egy friss kutatásban megállapították, hogy a szoptatás általi immunitás átadása hosszú távú, a szoptatáson túl is tart - a védelmet az immunsejtek átadása biztosítja, teljesen függetlenül...

"9 éves koráig szoptattam a kislányomat - De engedném neki tovább is, ha akarná, nincs ebben semmi rossz" tovább

Hatalmas felháborodást váltott ki az internetezők körében az az anyuka, aki 9 éves koráig szoptatta legkisebb lányát - pedig szerinte nincs ebben semmi természetellenes....

"Még mindig szoptatom a 7 éves kisfiamat - és nem hiszem, hogy szégyenkeznem kellene emiatt" tovább

Hatalmas viták szoktak keveredni abból az anyukás csoportokban, hogy meddig is kell, vagy éppen meddig "elfogadott" szoptatni egy gyermeket. Most egy olyan anyuka mesél, aki ma hétéves fiát még...

Ezért fontos, hogy legalább 6 hónapig szoptasd a kisbabád! Milyen betegségek és problémák ellen véd az anyatejes táplálás? tovább

A kisgyermekek egészségét elsősorban anyatejes táplálással lehet megalapozni, az utóbbi 15 évben világszinten mégis szinte stagnált a kizárólagos szoptatás aránya. Milyen betegségek ellen...

Tejkiütés babánál: okai, tünetei, kezelése - Mikor szükséges orvoshoz vinni a kisbabád a kiütések miatt? tovább

A tejkiütés (más néven crusta lactea) már nevében is utal arra, hogy okának a tejet – legtöbbször az anyatejet – tartják, hiszen általában szoptatott babáknál látható, de ugyanolyan...

Párkapcsolat

Párkapcsolat

A boldog házasság a genetikán is múlik - Így tudhatod meg, hogy jól választottál-e párt magadnak tovább

Párkapcsolati problémák babavárás alatt és után: Így oldjátok meg hatékonyan a konfliktusokat a szakember szerint tovább

Boldog párkapcsolatra vágysz? 10 fontos dolog, amit minden nap mondj el a párodnak - Ezt tanácsolja a szakértő tovább

Ez az oka, hogy sok párkapcsolat tönkremegy, miután megszületett a gyerek! - Miben hibázik a legtöbb apa és anya? tovább

10 dolog, amiről a boldog párok rendszeresen beszélgetnek - A párterapeuta elárulja tovább

Még hogy nincsenek romantikus férfiak? 14 fotó, ami bizonyítja, a férfiak is mindent megtesznek a szerelmükért tovább

Miért panaszkodsz, ha megvan mindened? Tényleg olyan nehéz ma boldognak lenni? - Fontos üzenetet fogalmazott meg egy édesanya tovább

Otthon, barkács

Otthon, barkács

A gyerek egészségének záloga: a megfelelő szellőztetés tovább

Home office tippek - Így dolgozz otthonról gyerek mellett! tovább

15 szívecskés ajándék saját kezűleg - Ezzel lepd meg az anyukádat, nagymamádat, vagy akit szeretsz tovább

Csodaszép, saját készítésű virágok anyák napjára: Ezzel lepje meg a gyerek az anyukáját, nagymamáját - 9 ötlet tovább

Különleges ajándék anyák napjára: Így készíts kuponfüzetet az anyukádnak házilag! - Plusz 25 ötlet, hogy mit írj a kuponra  tovább

Föld napjára: 107 kreatív játékötlet hétköznapi tárgyakból - Újrahasznosítási ötletek ovisoknak, kisiskolásoknak tovább

Élelmiszer-tárolás szabályai otthon: 15 dolog, amit feltétlenül tarts be! - Ha nem akarod, hogy rád rohadjon, amit vásároltál tovább

Babakonyha

Babakonyha

Így zárd le a müzlisdobozt mindenféle eszköz nélkül! - Fogadjunk, te sem ismerted ezt a hajtogatós trükköt tovább

Kívül ropogós, belül puha házi tejes kifli recept: Így készítsd lépésről lépésre! - Kezdőknek is menni fog tovább

Növényi tej vs tehéntej: Mit kell tudni a legnépszerűbb növényi italokról? Mi mindenben különböznek a tehéntejtől? tovább

Dinnyetorta recept: mennyei, lédús finomság, ami 5 perc alatt kész! A legjobb desszert kánikulában tovább

5 mennyei süti recept képpel, ételallergiás gyerekeknek! - Kipróbált receptek a gasztroblogger anyukától tovább

Így kerülheti el a gyerek a betegségeket akkor is, ha ételérzékeny! Tejmentes, fruktózban szegény ételek recepttel tovább

Pofonegyszerű házi pizza recept: finomabb lesz, mint ha házhoz rendelnéd! - Így készítsd lépésről lépésre tovább

hirdetés

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Körtepép

Körtepép

Gyümölcspépek >>
12 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 2 db érett körte

Recept:

A megmosott, meghámozott körtét feldaraboljuk, héjától, magházától megtisztítjuk, majd leturmixoljuk.

Fontos!
A gyümölcspépet lehetőleg frissen készítve kapja a baba, mert, ha sokáig állni hagyjuk, akkor a C-vitamin-tartalma csökken!(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Szétköltözés, vagy megosztás a használatban?

Sok fontos részlet bújik meg a leírt helyzetben!


Első, hogy lehetőleg, szakembereink segítségével a kommunikáció egy szintjéhez vissza érdemes térni!


Viszonylag nem jellemző, hogy a nő szoruljon ki egy ingatlanból!


Készséggel várjuk Önt kollégáinkkal a használat megosztása témájában, gyakorlati lépésekkel!


Team munka, peres és nem peres gyakorlat egy helyen!
Ezt olvastad már? [x]
Hírek, érdekességek

Kizuhant egy kétéves kisfiú a második emeleti ablakból Sóskúton - A rendőrség eljárást indított

vissza vissza