Főoldal > Horoszkóp > Szerelmi horoszkóp - Nyilas - Szülők Lapja

Horoszkóp

Szerelmi horoszkópok

Válassz az alábbi csillagjegyek közül

Szerelmi

Nyilas + Kos

november 23 - december 21. + március 21 - április 20.

A Mars és a Jupiter ilyen kapcsolata rendszerint igen harmonikus, mivel a Kos és a Nyilas vérmérséklete nagyon hasonló. Mindketten aktív, spontaneitást kedvelő személyiségek, akik jól érzik magukat társaságban. Ízlésük is igen egybevág, szeretik az újdonságokat, a nem szokványos megoldásokat és meglelik az élet apró örömeit. A Kos optimizmusa, humorérzéke kiválóan ellenpontozza a Nyilas konfliktuskereső személyiségét, és házaséletüket is hasonló jókedvvel, vidámsággal fűszerezheti. A hálószobában tapasztalható összhang igen pozitív kihatással lehet kapcsolatuk többi területére is, ezáltal ezen két jegy kapcsolata nagyon sikeres és kölcsönösen előnyös lehet.

Nyilas + Bika

november 23 - december 21. + április 21 - május 21.

Sok különbség fedezhető fel személyiségjegyeik között, és ez számos vita forrása lehet. Mindkettőjük számára nagyon fontos az érzékiség, de a Vénusz által uralt Bika képtelen elfogadni azt, hogy a Nyilas esetleg máshol is keresheti az örömöket. A Nyilas mozgékony, sportos személyiség, akinek pattogós ritmusát a Bika igen nehezen veszi fel. A Bika igényelné, hogy a Nyilas nagy gondot fordítson az otthon melegének ápolására, a „fészekrakásra”, a Nyilas azonban nem eléggé házias természetű ehhez, őt más dolgok érdeklik: a Bika éppen ezért könnyen megsértődik, amikor a Nyilas nem tudja értékelni azokat az erőfeszítéseket, amiket az otthon megteremtése érdekében tesz. Kapcsolatuk működhet, de általában a testiségre korlátozódik, és ritkán lesz hosszú távú.

Nyilas + Ikrek

november 23 - december 21. + május 22 - június 21.

Az állatöv e két, ellentétes pólusán helyet foglaló jegy gyakran úgy vonzódik egymáshoz, mintha valamiféle különös, spirituális mágnes kötné össze őket. Szerelmük egy pillanat alatt megszülethet, de ha véget ér, akkor az is ugyanilyen hamar következhet be. Hasonlóak és hasonló az érdeklődési körük, de nem mindig értik meg egymást tökéletesen, a hálószobában sem. Rengeteg energiájukat meg kell tanulniuk közös csatornába terelni, közös célokat kialakítani és együttműködni egymással, ez pedig sok munkába kerülhet és legfőképp nem kevés időbe. Kialakulhat közöttük hosszan tartó kapcsolat, de egy szenvedélyesnek induló, ám csalódást okozó románc esélye lényegesen nagyobb.

Nyilas + Rák

november 23 - december 21. + június 22 - július 22.

Eltérő célok és vágyak határozzák meg e két jegy szülötteit. A Rák a jövőnek él, tervez és épít, a Nyilas ezzel szemben minden pillanatot ki akar használni, a jelen a fontos számára, és ki nem állhatja a kötelezettségvállalásokat. A Rák nagy bezárkózó, a Nyilas valódi kalandor, ezért rendszerint képtelenek biztosítani azt, amire a másik vágyik: ez a Rák esetében állandóságot és biztonságot, míg a Nyilasnak élményeket, kalandokat és kihívásokat jelent. Ha a Nyilas olyan közegbe kerül, ahol nem érik folyamatosan új benyomások, előbb-utóbb unatkozni kezd, ez pedig könnyen sodorhatja olyan helyzetekbe, amelyek féltékennyé teszik partnerét. Egy Rák számára kevés megbocsáthatatlanabb bűn van, mint a hűtlenség, és ösztönösen kerüli az olyan partnereket, akik mellett állandóan veszélyben kell éreznie kapcsolatukat. Emiatt a Nyilas üresnek, kötöttségekkel telinek és sehová sem tartónak, a Rák bizonytalannak és veszélyesnek érezheti viszonyukat, ezért csak ritkán maradnak tartósan együtt.

Nyilas + Oroszlán

november 23 - december 21. + július 23 - augusztus 23.

Közös bennük, hogy nem szeretik a kötöttségeket, nagy bennük a szabadságvágy. Közös az is, hogy szeretik a kalandokat, érdekességeket, újdonságokat, és nincs ellenükre, ha emberek veszik őket körbe. Hajlamosak, különösen a Nyilas, a szerelemre mint egyfajta szórakoztató időtöltésre tekinteni. Kapcsolatuk dinamizmusát rendszerint a Nyilas inspirációi adják, az Oroszlán pedig olyan hatással van párjára, hogy az némiképp hűségesebb, kevésbé csapongó lesz, megszelídül, ha nem is teljesen. Hasonló szexuális érdeklődésük és étvágyuk egymás ideális partnereivé teszi őket, ezért – és a fentiek miatt – kapcsolatuk általában nagyon sikeres és sokáig tartó lesz.

Nyilas + Szűz

november 23 - december 21. + augusztus 24 - szeptember 22.

Az, ahogyan a Nyilas a világ dolgaihoz (a szerelmet is beleértve) viszonyul, egyenesen az őrületbe kergeti a Szüzet, azt érzi, mintha a biztos talaj eltűnne a lábai alól. A Nyilas még csak meg sem próbál eleget tenni a Szűz igényeinek, vágyainak. A Szűz rendet és biztonságot szeretne maga körül, a Nyilas ezzel szemben készakarva keresi az izgalmakat, a kalandokat és az új tapasztalatokat. A Szűz egy kapcsolatba úgy megy bele, ha tisztán lefektetésre kerültek a játékszabályok, a Nyilas azonban nem is törődik ilyesmivel, szerinte a szabályok azért vannak, hogy felrúgják őket, vagy játék közben is lehet alakítani rajtuk. A Szűz nem helyez túl nagy hangsúlyt a szexualitásra, és általában étvágya sem mérhető a Nyilaséhoz, ezért a Nyilas időről-időre késztetést érezhet, hogy máshol keresse az örömöket. Amikor ez megtörténik, és ki is tudódik, az garantáltan a kapcsolat végét jelenti. Rövid ideig bizonyára kellemesen el tudnak lenni egymás társaságában, de egy hosszú távú kapcsolatnak nem túl nagy az esélye.

Nyilas + Mérleg

november 23 - december 21. + szeptember 23 - október 23.

A Nyilas csillagzata alatt születettek odáig vannak a kalandokért és az izgalmakért, így aztán szinte garantált, hogy együtt nem fognak unatkozni. Sok más jeggyel ellentétben a Mérleget cseppet sem zavarja (ki)csapongó természetű kedvese. A Mérleg kellőképpen okos és rafinált ahhoz, hogy tudja, hogyan kell a Nyilas érdeklődését hosszú távon fenntartani. Az egyetlen problémát az okozhatja, hogy a Mérlegnek egy megbízható, hosszú távú partnerre van szüksége, a Nyilas pedig ódzkodik az elköteleződéstől, és nem szeret sokáig egy helyben maradni. Ha ezeket a különbözőségeket át tudják hidalni, rövid és hosszú távú kapcsolat is lehet kettejük románcából.

Nyilas + Skorpió

november 23 - december 21. + október 24 - november 22.

Nem a legszerencsésebb párosítás. A Nyilas nagyon nehezen viseli, ha korlátozzák szabadságában, és ne tehesse azt, amire vágyik (ott és akkor, ahol és amikor szeretné). A Skorpió ellenben pontosan ezt akarja elérni, és alaposan meggyűlik a baja a kontrollt nem tűrő Nyilassal. Míg a Skorpió számára nagyon fontos az otthon, a Nyilas bőröndje mindig be van pakolva, és készen áll az új élményekre. A Skorpió is, csak ő ezt otthon, párjával, a hálószobában képzeli el. Csak ritkán tudnak megegyezni abban, hogy mi legyen a közös program, és egyáltalán, nehezen találják meg a közös hangot. Felejthetetlen egyéjszakás kaland lehet a kapcsolatukból, de házasság vagy családalapítás aligha valószínű.

Nyilas + Nyilas

november 23 - december 21. + november 23 - december 21.

Nagyon kiszámíthatatlan párosítás, amiből bármi kisülhet. Kölcsönösen nagy a szabadságigényük, és valószínűleg igen sokáig tart számukra felismerni, hogy kapcsolatukból származhatnak olyan előnyök, amelyekért érdemes némi önkorlátozást is felvállalni. Az erotikában semmihez sem fogható ötletességgel, humorral, felszabadultsággal közelítenek egymáshoz, és „minden belefér”. Az élet más területein már sokkal kevésbé tudják összehangolni érdeklődésüket, és mivel mindkettőjüknek népes „rajongótábora” van, az is elképzelhető, hogy pont a baráti társaságaik miatt nem fognak tudni tartósan egymás mellett maradni. Itt csak a születési horoszkópok alapos, összehasonlító elemzése az, ami támpontot adhat, mert két ilyen jegyű ember találkozásából nagyjából ugyanakkora arányban lehet örökké tartó házasság, mint egyéjszakás kaland.

Nyilas + Bak

november 23 - december 21. + december 22 - január 20.

Sok veszélyt rejteget magában ez a kapcsolat. A Bak számára a Nyilas túlzottan szabadelvű, kiszámíthatatlan és felelőtlen, ezért ösztönösen megpróbálja rövidebb pórázra fogni. Ez vagy sikerrel jár, vagy a Nyilas lázadását, ellenkezését váltja ki, és ekkor szinte elkerülhetetlen a kapcsolat bukása. Az erotikában a Nyilas számára fontos a változatosság és a szellemesség, ezzel szemben a Bak inkább a szenvedélyre és a kiszámíthatóságra helyezi a hangsúlyt. Máshogy állnak az élet dolgaihoz is, a Nyilas szeret „apró bűnöket” elkövetni a családi kassza ellen, a Bak ezt verejtékes munkája semmibe vételének tekintheti. Sokszor nincs a Bak ínyére a Nyilas széles érdeklődési köre, és sok barátja sem. Kapcsolatuknak általában az vet véget, hogy túl sok lemondást követel mindkettőjüktől, és egy ponton túl ezt már nem szeretnék felvállalni.

Nyilas + Vízöntő

november 23 - december 21. + január 21 - február 18.

Sikerrel kecsegtető kombináció. Az erotikába és közös életük más területeibe is játszi könnyedséggel hoznak új és izgalmas dolgokat, ezért sohasem unatkoznak és egymás számára az öröm kiapadhatatlan forrását jelentik. Értelmileg és érzelmileg egyaránt képesek egy hullámhosszra kerülni. Mivel pontosan tudják, hogy mennyire fontos a másik számára a társaság, szinte sohasem féltékenykednek, emellett nem korlátozzák a párjukat szükségtelenül, engedik kibontakozni annak ötleteit, elképzeléseit. Néha gondokba ütközhetnek, ha olyan feladat elé állítja őket az élet, amihez alapos tervezés vagy gyakorlat-központú gondolkodás szükséges, mert ez egyiküknek sem az erőssége. Minden más téren viszont nagyon jól együtt tudnak működni, és nincs okuk az aggodalomra.

Nyilas + Halak

november 23 - december 21. + február 19 - március 20.

Igen nehéz párosítás, amelyben az egyetlen biztos pontot a kiválóan működő szexualitás jelentheti. Egyikük sem tudja a másik számára megadni a megbízhatóság érzetét, ettől pedig különösen a Halak szenved. A Halaknak különösen sok figyelemre és odaadásra lenne szüksége, erre pedig a Nyilas egyszerűen képtelen. Ő ellenben úgy érzi, hogy optimizmusát, jókedvét, cselekvő energiáit a Halak vámpírként szívja el, és lassan megfullad. Szerinte a Halak túl sokat követel tőle érzelmi téren, és partnere igényeinek igazából senki sem tudna megfelelni. A Nyilas az őt ért sérelmekre általában briliáns elmével és éles nyelvével válaszol, amivel könnyen megbántja az érzékeny Halakat. Nagyon zűrös kapcsolat, és csak ritkán lesz hosszan tartó.

Nézd meg ezeket is...

Szólj hozzá

Vissza az előző oldalra

Szakértők

Képgaléria

Hivatalos ügyek

Figyelem: Fulladásveszély miatt visszahívja az IKEA ezt a gyerekjátékot - Így viheted vissza az üzletbe tovább

Fulladásveszély miatt visszahívja az egyik játékát az IKEA. Ha ilyet vettél, vidd vissza bármelyik áruházba, blokk hiányában is visszakapod a teljes vételárat, közölte a cég....

Emelt családi pótlék, gyorsabb tartásdíj-behajtás, egyszülős nyaralás: Így segíti a kormány az egyedülálló szülőket tovább

Fontos, hogy az egyszülős családok olyan segítséget kapjanak, amely könnyebbé teszi a mindennapjaikat, ezért a kormány számos intézkedéssel segíti az egyszülős családokat....

Figyelem, termékvisszahívás: Ha ilyen lisztet vettél, ne használd fel, vidd vissza! Mérgező anyaggal szennyezett tovább

Magas tropán alkaloid szennyezettség miatt hívtak vissza egy teljes kiőrlésű lisztet, közölte a Nébih. A tropán alkaloidok nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve befolyásolják a központi-...

Bölcsődei támogatás 2023: Már csak mácius végéig igényelheted a havi 40 ezer forintos támogatást - Kinek jár? tovább

A kisgyermekes szülők 2023. március 31-ig pályázhatnak a legfeljebb havi 40 ezer forintos bölcsődei támogatásra, közölte Czomba Sándor, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért...

Figyelem, termékvisszahívás: Ha ilyen cukorkát vettél a gyereknek, ne add neki! Fulladást okozhat, közölte a Nébih tovább

Fulladásveszély miatt visszahívják az ABC Fruit Jelly Straws, magyarul Zselés Tubusok Gyümölcsízzel megnevezésű termékeket, közölte a Nébih....

Szoptatás

Ingyenes szoptatási ambulancia: Ha szoptatási problémáid vannak, itt segítenek neked - Beutaló sem kell! tovább

Ingyenes szoptatási tanácsadás várja a szoptatási nehézséggel küzdő édesanyákat a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának Laktációs Ambulanciáján....

Szoptatási pózok: Így kell helyesen mellre tenni a babát, hogy ne sebesedjen ki a mellbimbó - Szakember tanácsai tovább

Az első gyermek megszületésekor a sikeres szoptatás nem mindig egy magától értetődő folyamat, sok édesanya megküzd azért, hogy babáját minél tovább táplálhassa anyatejjel....

Lefejt anyatej tárolása szobahőmérsékleten, hűtőben és fagyasztóban - Meddig és hogyan használhatod fel? tovább

Fontos, hogy minden kismama ismerje a tárolás biztonságos módszereit, az anyatejhez kapcsolódó eltarthatósági időket és a felhasználás lehetséges formáit....

Covid elleni oltás várandósoknak és szoptató anyáknak: A te oltásod a kisbabádat is védi a koronavírustól! tovább

A Covid-19 ellen beoltott szoptató anyák anyateje jelentős mennyiségű antitestet tartalmaz, amely segíthet megvédeni a csecsemőket a koronavírustól - derült ki a Floridai Egyetem új kutatásából...

Anyatejes táplálás előnyei: Így hat az anyatej a babák immunrendszerére tovább

Az anyatejjel táplált babák immunrendszerében életük első három hetében sokkal több szabályozó T-sejt jelenik meg, mint a tápszeres babákéban. Miért jó, ha szoptatod a kisbabádat?...

Párkapcsolat

Párkapcsolat

Honnan tudhatod, hogy nárcisztikus a párod? - Ezekre a jelekre figyelj a pszichológus szerint tovább

"A válás megölheti a gyerek lelkét" - 3 gyakori hiba, amit a válófélben lévő vagy elvált szülők elkövetnek tovább

15 romantikus ötlet pároknak - Így tudjátok éreztetni a másikkal, hogy mennyire szeretitek akkor is, ha közben apák és anyák lettetek tovább

Hogyan hat a baba érkezése a párkapcsolatotokra? 2 kérdés, ami segít kideríteni - A pszichológus szerint tovább

Az ölelés pozitív hatásai: Így hat a testre és a lelkiállapotra, ha veszekedés után megölelitek egymást tovább

A boldog házasság a genetikán is múlik - Így tudhatod meg, hogy jól választottál-e párt magadnak tovább

Párkapcsolati problémák babavárás alatt és után: Így oldjátok meg hatékonyan a konfliktusokat a szakember szerint tovább

Otthon, barkács

Otthon, barkács

Tökfestés ötletek képekkel: Így dekorálhatod ősszel a lakást vagy a kertet, ha nem akarsz tököt faragni tovább

Tökfaragás ötletek gyerekeknek: 25 látványos tökdísz iskolai tökfaragó versenyre vagy otthoni dekorációnak tovább

Védelem allergia és kórokozók ellen - Philips légtisztító 4000i teszt: vélemények, tapasztalatok a légtisztítóról tovább

Tavaszi kreatív foglalkozások óvodásoknak: Így fejlődhet a gyerek szókincse, finommotorikája, koncentrációja tovább

Paradicsomos fetás tésztarecept a Tiktokról: Így készítsd el serpenyőben ezt a gyors és finom tésztás ételt tovább

Tűzijáték 2020 szilveszter: Tilos lesz idén tűzijátékozni, petárdázni! - Mekkora büntetésre számíthat, aki megszegi az előírásokat? tovább

Karácsonyi ajtódíszek, kopogtatók: 25 különleges ötlet a bejárató ajtó ünnepi dekorálására tovább

Babakonyha

Babakonyha

Elronthatatlan répatorta recept: Olyan finom lesz, hogy nem tudod abbahagyni - Gluténmentes változatban is! tovább

Puha, omlós almás pite recept, vastag töltelékkel: Finom és egyszerű, még mérleg sem kell a hozzávalókhoz tovább

Mennyei krémes madártej recept, habgaluskával - Ennek senki nem tud ellenállni tovább

Extra gyors kefires fánk recept: Csak keverd össze, süsd ki és már eheted is! - Baracklekvárral a legfinomabb tovább

Omlós sajtos rúd élesztő és sütőpor nélkül: Bögrés recept! - Ha gyorsan és egyszerűen sütnél valami finomat tovább

Muffin alaprecept és 5 ízvariáció: Nem kell mérleg, mérd ki bögrével a hozzávalókat - Fél óra múlva már eheted is tovább

Tejbegrízes túrógombóc receptje: Könnyű és finom fogás ebédhez vagy vacsorára - Fél óra alatt elkészülhetsz vele tovább

Rovatok

Cikkek témái

Szolgáltatások

Terhesség hétről-hétreBaba fejlődéseGaléria   /   Videótár

Terhesség hétről hétre 

Nyereményjáték   /   Szakértők   /      Webáruház

Horoszkópok
Baba horoszkóp
Szülő horoszkóp
Szerelmi horoszkóp

Keresők
Névkereső babáknak
Receptkereső babáknak
Orvoskereső
Gyermekorvosi ügyeletek
Orvosi szótár
Baba-mama katalógus

rssRSS hírcsatorna

Kalkulátorok
Ezt olvastad már? [x]
Hírek, érdekességek

A bölcsődében szenvedett súlyos égési sérüléseket egy kisfiú, miután ráömlött egy vödör fertőtlenítőszer

vissza vissza