Nagy benti játékgyűjtemény: 309 benti játék, hogy ne unatkozzon a gyerek! - Gyerektípusok szerinti elfoglaltságok

Szülők lapja

Játék

Szülők lapja


Nagy benti játékgyűjtemény: 309 benti játék, hogy ne unatkozzon a gyerek! - Gyerektípusok szerinti elfoglaltságok

Összeszedtük a legnépszerűbb benti játékokat felsorakoztató cikkünket, hogy egy helyen meglegyen számodra minden és tudjatok válogatni, ha nem lehet kimenni.

Bizony, van az úgy, hogy nem lehet kimenni a gyerekkel. Mert mondjuk vírushelyzet van, vagy pocsék az időjárás, vagy lebetegedett szegény, és nem hagyhatja el a lakást vagy a házat.

Persze a gyerek akkor is gyerek marad, amikor a körülmények a négy fal közé zárják - szeretne mozogni, játszani, kreatívkodni, és hát a szülők is szeretnék, ha a gyermek lekötné az energiáit, nem pedig egész nap a tévét bámulná.



Most olyan tuti ötleteket mutatunk, amikkel a gyerek garantáltan nem fog unatkozni: összeszedtük a legnépszerűbb benti játékokat felsorakoztató cikkünket, hogy egy helyen meglegyen számodra minden és tudjatok válogatni, ha nem lehet kimenni.
 

309 benti játék, hogy ne unatkozzon a gyerek - gyerektípusok szerint


Ha a gyerek nem bír megülni a fenekén
Ha a gyermekedet untatják a színezők és a szöszmötölős játékok, és ehelyett egész nap csak ugrándozna, rohangálna otthon, akkor neki valók a különféle mozgásos játékok - Ebben a cikkünkben 47 szuper benti mozgásos játékot találsz »



Ha a gyerek igazi felfedezőtípus
Ha a gyerkőc állandóan James Bondnak képzeli magát és a játszótéren is leginkább a bokrokban kúszva-mászva térképezi fel a bogarakat, akkor otthon is add meg neki a felfedezés örömét: Készíts neki egy kémpalackot, mutatjuk, hogyan kell »



Ha a gyerek nem tudja eldönteni, mit is akar csinálni
Egyik percben kreatívkodna, aztán erre ráunva valami mást csinálna? Ebben a gyűjteményünkben többféle típusú elfoglaltságot találsz (sőt, a legtöbb ötlet kombinálja a kreatívkodást és a játékot), hogy mindig legyen egy tuti ötlet a tarsolyodban: Benti kreatívkodás és elfoglaltság hétköznapi tárgyakkal - 16 szuper ötlet unalom ellen »



Ha több gyerek is van, és mindegyik mást akar játszani
Több gyerekhez többféle játék kell: lehet, hogy az egyik írásban kreatívkodna, a másik webkamerákon nézelődne, a harmadik meg nyelvtörő-kihívást akar. Ne aggódj, ebben a szuper 107 benti játékos gyűjteményben kisebbeknek és nagyobbaknak is találsz benti elfoglaltságot »



Ha a gyereknek (és neked) elege van a netezésből, és valami egyszerű szórakozásra vágyik
Bár sokféle játékot kínál az internet, néha elég egy toll és egy kockás papír a felhőtlen szórakozáshoz. Emlékszel még, miket játszottál gyerekkorodban, amikor még nem volt minden zsebben ott az internet? Most 20 ilyen retró játékot is mutatunk, amit ideje megismertetned a gyermekeddel »



Ha a gyerek (és te is) óvja a környezetet, és szeret mindenből valami újat alkotni
Nem kell mindig a legújabb játék a gyereknek, a környezetünkben számos olyan dolog van, amiből alkotni lehet valami újat - hogy mi mindent készíthettek műanyag kupakokból, kindertojás-belsőből, borospalack-dugóból vagy éppen vécépapír-gurigából? 107 ötletünk is van »



Ha a gyerek imádja azokat a játékokat, ahol beszélni kell
Ha a gyerek történetesen egy kis beszélőgép, neki is vannak tippjeink - Íme, 11 szuper játék a szókincs és a memória fejlesztésére »



Kezdőfotó: Rawpixel


Szülők lapja

Játék

Szülők lapja


2020.05.13