Iskolai bántalmazás: Brutálisan megverte a 11 éves kisfiút egy hetedikes iskolatársa, videóra is vették a történteket

Szülők lapja

Ovi, suli

Szülők lapja


Iskolai bántalmazás: Brutálisan megverte a 11 éves kisfiút egy hetedikes iskolatársa, videóra is vették a történteket Retteg iskolába menni, ezért egy időre magántanuló lesz az a 11 éves kisfiú, akit egy hetedikes gyerek vert meg február 10-én a Nógrád megyei Karancskeszin. Retteg iskolába menni, ezért egy időre magántanuló lesz az a 11 éves kisfiú, akit egy hetedikes gyerek vert meg február 10-én, azaz múlt csütörtökön.

Mint az RTL Klub Híradó riportjában elhangzik, az aznapi tanítás után a buszra vártak az általános iskolás gyerekek Karancskeszin, ekkor figyeltek fel a verekedésre: egy 11 éves fiút bántottak a templom előtt.

Először nem aggódott az apa
Az egyik gyerek hívta is a fiú édesapját, aki először még nem aggódott, hiszen azt gondolta, csak a szokásos iskolai konfliktusról volt szó, meg hát "mi is voltunk gyerekek", mondta a riporternek.


Videókivágás: Ennek az iskolának a tanulói a gyerekek

Amikor a fia hazaért a suliból, nem beszélt sokat az esetről, de később fájlalta a hátát, és elmondta, hogy az egyik hetedikes gyerek hátba rúgta. Aztán a hétvége folyamán a bántalmazásról készült videó felkerült a közösségi oldalakra, és a szülők megdöbbenve látták, milyen brutálissal bántak a fiúkkal.

Még a bántalmazó háborodott fel
Bár a bántalmazóval egy utcában, alig 200 méterre laknak, hiába mentek át hozzájuk, hogy legalább bocsánatot kérjen, még ők voltak felháborodva, idézte fel az apa.

Elmondta azt is, fia azóta retteg, nem alszik jól és gyakran megébred, így nyárig magántanuló lesz. A rendőrség eljárást indított az ügyben.

Forrás: RTL Klub Híradó

Szülők lapja

Ovi, suli

Szülők lapja


2022.02.16