2023. december 11 |Dániel...

Főoldal > Cikkek > Közösségi élet > Iskolai bántalmazás: Brutálisan megverte a 11 éves kisfiút egy hetedikes iskolatársa, videóra is vették a tört - Szülők Lapja

Iskolai bántalmazás: Brutálisan megverte a 11 éves kisfiút egy hetedikes iskolatársa, videóra is vették a történteket

Szülőklapja képRetteg iskolába menni, ezért egy időre magántanuló lesz az a 11 éves kisfiú, akit egy hetedikes gyerek vert meg február 10-én a Nógrád megyei Karancskeszin.

Szerző: Szülők lapja
2022-02-16
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Retteg iskolába menni, ezért egy időre magántanuló lesz az a 11 éves kisfiú, akit egy hetedikes gyerek vert meg február 10-én, azaz múlt csütörtökön.

Mint az RTL Klub Híradó riportjában elhangzik, az aznapi tanítás után a buszra vártak az általános iskolás gyerekek Karancskeszin, ekkor figyeltek fel a verekedésre: egy 11 éves fiút bántottak a templom előtt.

Először nem aggódott az apa
Az egyik gyerek hívta is a fiú édesapját, aki először még nem aggódott, hiszen azt gondolta, csak a szokásos iskolai konfliktusról volt szó, meg hát "mi is voltunk gyerekek", mondta a riporternek.


Videókivágás: Ennek az iskolának a tanulói a gyerekek

Amikor a fia hazaért a suliból, nem beszélt sokat az esetről, de később fájlalta a hátát, és elmondta, hogy az egyik hetedikes gyerek hátba rúgta. Aztán a hétvége folyamán a bántalmazásról készült videó felkerült a közösségi oldalakra, és a szülők megdöbbenve látták, milyen brutálissal bántak a fiúkkal.

Még a bántalmazó háborodott fel
Bár a bántalmazóval egy utcában, alig 200 méterre laknak, hiába mentek át hozzájuk, hogy legalább bocsánatot kérjen, még ők voltak felháborodva, idézte fel az apa.

Elmondta azt is, fia azóta retteg, nem alszik jól és gyakran megébred, így nyárig magántanuló lesz. A rendőrség eljárást indított az ügyben.

Forrás: RTL Klub Híradó

Címkék: iskolai bántalmazás, általános iskola, rtl klub híradó, riport, igaz történet

vonal

[x] hirdetés

hirdetés

Tündéri versek és mondókák a baba öltöztetéséhez, fürdetéséhez, játékhoz, altatáshoz
Kattints ide >>

vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Ingyen laptop diákoknak 2022: 55 ezer ingyen notebookot osztanak ki 9. osztályosoknak március végéig
Ingyen laptop diákoknak 2022: 55 ezer ingyen notebookot osztanak ki 9. osztályosoknak március végéig

2022. március végéig mintegy 120 ezer notebook érkezik a köznevelési intézményekbe, a jelenlegi célcsoport a 9. évfolyam, majd felmenő rendszerben a következő években az akkori 9. évfolyamosok is megkapják.

tovább a cikkre
Óvodai kényszeretetés: Lefogták a kisgyereket és erőszakkal tolták belé az ételt az óvodai dolgozók - Most szigorítottak az ítéleten
Óvodai kényszeretetés: Lefogták a kisgyereket és erőszakkal tolták belé az ételt az óvodai dolgozók - Most szigorítottak az ítéleten

Felfüggesztett börtönre és foglalkozástól eltiltásra ítélt a Székesfehérvári Törvényszék kedden három óvodai dolgozót, aki erőszakkal próbált megetetni egy kisgyereket.

tovább a cikkre
Ha az óvónő bántja, megalázza a gyereket: Mik a bántalmazás egyértelmű jelei? Milyen jogi lehetőségek léteznek óvodai visszaélések esetén?
Ha az óvónő bántja, megalázza a gyereket: Mik a bántalmazás egyértelmű jelei? Milyen jogi lehetőségek léteznek óvodai visszaélések esetén?

Hova fordulhat a szülő, ha azt tapasztalja, hogy bölcsődés, óvodás gyermekét megszégyenítik, bántják, terrorizálják? Korábbi, gyermekbántalmazásról szóló szülői beszámoló kapcsán kerestük fel jogász, illetve igazságügyi szakértőinket, hogy mondják el véleményüket a témában.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Recept ajánlatunk

Meggylé

Meggylé

Gyümölcslevek >>
6 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 150 gramm meggy

Recept:

A meggyet meleg folyó vízben megmossuk, kimagozzuk, szitán áttörjük. Az így nyert levet adjuk a csecsemőnek.

Fontos!
A gyümölcslevet lehetőleg frissen készítve kapja a baba, mert ha sokáig állni hagyjuk, akkor a C-vitamin-tartalma csökken!
A gyüm&ou(...) tovább a teljes recepthez...


Rovatok

Cikkek témái

Szolgáltatások

Terhesség hétről-hétreBaba fejlődéseGaléria   /   Videótár

Terhesség hétről hétre 

Nyereményjáték   /   Szakértők   /      Webáruház

Horoszkópok
Baba horoszkóp
Szülő horoszkóp
Szerelmi horoszkóp

Keresők
Névkereső babáknak
Receptkereső babáknak
Orvoskereső
Gyermekorvosi ügyeletek
Orvosi szótár
Baba-mama katalógus

rssRSS hírcsatorna

Kalkulátorok
Ezt olvastad már? [x]
Gyermek fejlődése

​Miért jó, ha ADHD-s, ADD-s a gyerekünk?

vissza vissza