Alumínium rendezvénysátor kültéri programokhoz

Szülők lapja

Otthon, kreatív

Szülők lapja


Alumínium rendezvénysátor kültéri programokhoz Tévézés vagy számítógépezés helyett szervezz családi programot és vidd el a gyereket egy történelmi várhoz, ahol izgalmas programokban vehet részt. És még akkor sem kell aggódnod, ha esni kezd az eső. Az iskolai szünet alatt gyakran felmerül az a probléma, milyen programot találjunk ki a gyermekek számára, hogy ne üljenek folyton a TV és a számítógép előtt.

Érdemes ilyenkor felkeresni valamelyik várat, hiszen így a gyerek nem csak történelmünk egy részét ismerheti meg, de bepillanthat abba is, miként éltek és harcoltak őseink - az ország számos részén ugyanis rendszeresen szerveznek történelmi csatabemutatókat.

Várlátogatás - kívül-belül történelem
Ezeket a bemutatókat általában egy vár vagy kastély udvarán tartják, ahol jó szolgálatot tesz egy alumínium rendezvénysátor, melyet autentikus kellékekkel lehet berendezni, hogy a látogatók még inkább bele tudják magukat képzelni a múltba.

Alumínium rendezvénysátor: Minden kültéri program elengedhetetlen kelléke

A történelmi csaták rekonstrukciója manapság nagy népszerűségnek örvend, ezek által a látogatók nem csak a harcokat ismerhetik meg, de a kültéri sátrakban bepillantást nyernek abba is, milyen volt a történelmi ruházat vagy hogyan készítették az akkortájt tipikus ételeket. A harcok bemutatása mellett pedig a látogatók a fegyverek és felszerelések kiállítását is megtekinthetik - ennek általában a kastélyépületben vagy várépületben adnak helyet.

De érdemes csak úgy egy sétát is tenni a történelmi épületekben, hiszen lenyűgöző látványt nyújtanak a monumentális kamarák, társalgók és kastélyszobák. Ezenfelül egy történelmi vár vagy kastély meglátogatása során számtalan históriát lehet meghallgatni olyan személyekről, akik arany betűvel írták be magukat a történelembe.

A gyerekekre is gondoltak
Természetesen egy ilyen programnál a gyerekekre is gondolnak, akiket számos izgalmas felfedezéssel várnak: bepillanthatnak a titokzatos földalatti terekbe, az animátoroknak köszönhetően pedig kipróbálhatják az íjászatot vagy a vívást. A legkisebbek sem maradnak ki a mókából, a kézműves sátrakban ügyeskedhetnek, vagy akár arcfestést is kérhetnek. Aki pedig kézzelfogható emlékkel távozna, az válogathat a rendezvénysátor alatt árult kézműves kerámiák és eredeti műtárgyak között.

Ezért hasznos egy összecsukható sátor
Egy összecsukható rendezvénysátor minden esetben praktikus megoldás egy kültéri eseményen, hiszen így bármilyen zordra is fordul az idő, a látogatók és a kiállítók is fedél alatt lehetnek, és a portékában sem esik kár. A sátor elrendezése nem sok időt vesz igénybe, az igényes vásárló pedig eldöntheti, hogy acél- vagy alumíniumszerkezetű sátrat szeretne. A váz strapabíró, az elemek csavarozott kötésekkel vannak összecsatolva, a ponyvák pedig 100%-ig vízhatlanok. A legnagyobb előnyök ezeken felül a könnyű kezelhetőség, az alacsony súly, a kényelmes szállítás és a sátrak összecsukhatósága. Egy ilyen sátor kényelmet, biztonságot és kellemes környezetet biztosít bármilyen rendezvényeken és találkozón, hogy egy váratlan eső egyetlen programot se hiúsíthasson meg.

Szerző: Brimo sátor
[Támogatott tartalom]

Szülők lapja

Otthon, kreatív

Szülők lapja


2020.02.11