Boldog párkapcsolatra vágysz? 10 fontos dolog, amit minden nap mondj el a párodnak - Ezt tanácsolja a szakértő

Kerner Tibor

Párkapcsolat

Kerner Tibor


Boldog párkapcsolatra vágysz? 10 fontos dolog, amit minden nap mondj el a párodnak - Ezt tanácsolja a szakértő

Egy párkapcsolatban óriási szerepe van a kommunikációnak. Van néhány lényeges dolog, amit fontos, hogy kimondjunk,és hogy elmondjuk, amit érzünk. Párterapeuta szakértőnk, Kerner Tibor elmondja, mi az a 10 fontos dolog, amit minden nap mondj el a párodnak.

Egy párkapcsolatban óriási szerepe van a kommunikációnak. Van néhány lényeges dolog, amit fontos, hogy kimondjunk,és hogy elmondjuk, amit érzünk.

Párterapeuta szakértőnk, Kerner Tibor, beavat minket, mely az a 10 fontos dolog, amit minden nap el kell(ene) mondanunk a párunknak - a konkrét szavak természetesen megváltoztathatók, a szavak üzenete a lényeg!
 

10 fontos dolog, amit minden nap mondj el a párodnak


1. Bízom benned
A bizalom létfontosságú alkotóeleme egy kapcsolatnak. Tudasd a pároddal, hogy bízol benne és biztosítsd őt arról, hogy együttes erővel fent tudjátok tartani ezt a bizalmat!

2. Hiányzol
Akár úgy is lefordíthatnánk ezt az egyszerű kis szót, hogy “értékelem a jelenlétedet az életemben” Emlékeztesd erre minden nap az általad annyira szeretett embert!

3. Sajnálom
Ez az apró szó segíthet benneteket átvészelni a nehezebb időszakokon. Emlékezz, hogy sokszor többet ér a béke, mint az, hogy kinek van igaza és kié az utolsó szó!

10 fontos dolog, amit minden nap mondj el a párodnak

4. Tisztellek
Mondd el a partnerednek, hogy mennyire értékeled őt. Nemcsak a külseje miatt, hanem a belső értékeiért, a jelleméért is.

5. Jól nézel ki
Még, ha ő maga nincs is megelégedve, akkor is mondd el a párodnak, hogy milyen jól néz ki. Ezt mindenki szereti hallani, és ezzel az önbecsülését is növeled.

6. Hálás vagyok, hogy vagy nekem
Mindenért, amit a partneredtől kapsz, légy hálás: törődésért, szeretetért, barátságért, támogatásért, vagy az együtt töltött időért. Minden nap mondd el neki, hogy mennyire hálás vagy ezekért a dolgokért!

7. Mindenben támogatlak
Mindannyiunk életében vannak kihívások. Biztosítsd a társadat arról, hogy a nehéz helyzetekben mindig ott leszel a számára. Támogasd és inspiráld őt álmai elérésében!

8. Nagyra becsülöm azt, AKI vagy
Mindannyian szeretjük azt érezni, hogy értékesek vagyunk. Amikor ezt elmondod a párodnak, akkor ez megerősíti őt abban, hogy még inkább tegyen a kapcsolatért.

9. Menjünk, fedezzünk fel valami újat együtt
Sok kapcsolat azért ér véget, mert kihűl a tűz. Ahhoz, hogy ez a bizonyos tűz tovább égjen, találjatok ki új programokat, új helyeket, amiket együtt felfedezhettek.

10. Szeretlek
Bár a tettek bizonyítják a szavakat, mégis van néhány szó, melyeknek igen nagy ereje van. Ilyen a “szeretlek”!

Olvasd el ezt is!
9 dolog, amiből biztosan tudhatod, hogy megtaláltad a lelki társadat »

Szerző: Kerner Tibor párterapeuta
Fotó: Freepik


Kerner Tibor

Párkapcsolat

Kerner Tibor


2018.04.09