2023. február 08 |Bagamér, Jakobina, János, Jeromos...
![]() Almás burgonyapüréKategória: Főzelékek Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, apróra vágjuk és puhára főzzük. Amikor megpuhult, összetörjük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük. Egy pici frissen facsart citromlével meglocsoljuk. összekeverjük az almát és a burgonyát. Küldd be kedvenc recepted >>További receptek 6 hónapos kortól >>Kapcsolódó cikkek![]() Hozzátáplálási problémákAz új ételek bevezetése nem mindig zökkenőmentes. Ilyenkor a szülők sokszor megijednek, kapkodni kezdenek, magukat hibáztatják. Természetesen semmi ok az aggodalomra!Szerző: Szülők lapja | 2010-04-15 00:00:00 Új ételek bevezetése - 9 tuti tippAz új ételek bevezetésénél gyakran ütközünk ellenállásba a baba részéről. Elutasítja, mással foglalkozik, kiköpi, csak turkál kézzel a tányérban. Összeállításunkban 9 valóban használható tippet gyűjtöttünk össze, hogy a kicsi élvezze az étkezést!Szerző: Szülők lapja | 2010-03-30 00:00:00 Variációk a tápszer ízesítéséreA mesterségesen táplált csecsemők tápszerét is változatosabbá tehetjük, ha néha egy kis plusz finomságot adunk hozzá. A baba korától függően különböző édességeket, illetve gyümölcsöket tehetünk bele.Szerző: Hartung Vilmosné Andrea | 2008-04-17 00:00:00 További receptek a kategoriábanSzakértőkKépgaléria
Recept ajánlatunk![]() TojáskrémUzsonnakrémek kenyérre >>9 hónapos kortól. >> Hozzávalók: Főtt tojás sárgája Margarin Recept:
A főtt tojássárgáját áttörjük és margarinnal habosra keverjük. Kenyérre kenve falatonként adható a már rágni tudó, darabos ételt evő csecsemőnek. |