2023. március 30 |Izidor, Zalán, Zoltán...
![]() ParadicsomléKategória: Gyümölcslevek Elkészítés:
A paradicsomot alapos mosás után forrásban lévő vízbe tesszük. A héj ráncosodása után a vízből kiemelve a héját lehúzzuk és kipréseljük, vagy szitán átnyomkodjuk. Küldd be kedvenc recepted >>További receptek 6 hónapos kortól >>Kapcsolódó cikkek![]() Miért fontos a saját készítésű bébiétel?Rengeteg információ érhető el a szoptatás előnyeiről és annak helyes módjáról, a hozzátáplálásról azonban már jóval kevesebb. Nagy-Britanniában ezért ingyenes főzőtanfolyamot szerveznek az anyukáknak.Szerző: Szülők lapja | 2011-08-31 00:00:00 Étkezési problémákÉtkezési zavarról akkor beszélünk, ha a gyermek/felnőtt nem képes bizonyos ételeket elfogyasztani, illetve azokat visszautasítja. A genetikai problémáktól kezdve, a szülők „büntetéséig” számos oka lehet az étkezés megtagadásának.Szerző: Cseri Tímea | 2010-02-11 00:00:00 Hozzátáplálás megkezdéseMinden baba életében eljön az a pillanat, amikor az anyatejen kívül már más táplálékra is szüksége van, és emésztőrendszere is képes a szilárd táplálék feldolgozására.Szerző: Hartung Vilmosné Andrea | 2008-04-17 00:00:00 További receptek a kategoriábanSzakértőkKépgaléria
Recept ajánlatunk![]() ŐszibarackléGyümölcslevek >>6 hónapos kortól. >> Hozzávalók: 100-150 gramm őszibarack Recept:
Az érett gyümölcsöt alaposan megmossuk, héját leválasztjuk és almareszelőn lereszeljük. Ezután szitán áttörjük és az így nyert levet adjuk a csecsemőnek. |