2023. március 20 |Alexa, Klaudia...
![]() BurgonyapüréKategória: Főzelékek Elkészítés:
10 dkg krumplit apró kockára vágunk, fedő alatt puhára főzünk annyi vízben, hogy épp ellepje a burgonyát. Küldd be kedvenc recepted >>További receptek 6 hónapos kortól >>Kapcsolódó cikkek![]() Miért fontos a saját készítésű bébiétel?Rengeteg információ érhető el a szoptatás előnyeiről és annak helyes módjáról, a hozzátáplálásról azonban már jóval kevesebb. Nagy-Britanniában ezért ingyenes főzőtanfolyamot szerveznek az anyukáknak.Szerző: Szülők lapja | 2011-08-31 00:00:00 Új ételek bevezetése csecsemőkorbanHa már a nagyobb babát nem elégíti ki a kizárólagos anyatejes táplálás, fokozatosan át lehet térni a pici korának megfelelő vegyes táplálásra. Azt fontos megemlíteni, hogy a csecsemő legtökéletesebb tápláléka az anyatej, legalább 6 hónapos koráig ezt kellene a babának fogyasztania. (Ha valamilyen ok miatt ez nem lehetséges, tápszerek fogyasztása indokolt.)Szerző: Nagy Erika | 2008-10-07 00:00:00 Hozzátáplálás megkezdéseMinden baba életében eljön az a pillanat, amikor az anyatejen kívül már más táplálékra is szüksége van, és emésztőrendszere is képes a szilárd táplálék feldolgozására.Szerző: Hartung Vilmosné Andrea | 2008-04-17 00:00:00 További receptek a kategoriábanSzakértőkKépgaléria
Recept ajánlatunk![]() HúskrémUzsonnakrémek kenyérre >>9 hónapos kortól. >> Hozzávalók: Csirke-, marha-, vagy pulykahús Margarin Recept: A húst enyhén sós vízben megfőzzük, ledaráljuk és margarinnal elkeverjük, majd szitán áttörjük, esetleg turmixoljuk. Kenyérre kenve falatonként adható a már rágni tudó csecsemőnek. (...) tovább a teljes recepthez... |