2023. február 03 |Balázs, Csinszka, Izrael, Oszkár...
![]() Reszelt sajt főzelékkelKategória: Feltétek a főzelékhez Elkészítés:
Trappista, óvári és ementáli sajt a legalkalmasabb. A sajtot lereszeljük, majd a kész forró főzelékhez adjuk. Küldd be kedvenc recepted >>További receptek 9 hónapos kortól >>Kapcsolódó cikkek![]() Új ételek bevezetése csecsemőkorbanHa már a nagyobb babát nem elégíti ki a kizárólagos anyatejes táplálás, fokozatosan át lehet térni a pici korának megfelelő vegyes táplálásra. Azt fontos megemlíteni, hogy a csecsemő legtökéletesebb tápláléka az anyatej, legalább 6 hónapos koráig ezt kellene a babának fogyasztania. (Ha valamilyen ok miatt ez nem lehetséges, tápszerek fogyasztása indokolt.)Szerző: Nagy Erika | 2008-10-07 00:00:00 Variációk a tápszer ízesítéséreA mesterségesen táplált csecsemők tápszerét is változatosabbá tehetjük, ha néha egy kis plusz finomságot adunk hozzá. A baba korától függően különböző édességeket, illetve gyümölcsöket tehetünk bele.Szerző: Hartung Vilmosné Andrea | 2008-04-17 00:00:00 További receptek a kategoriábanSzakértőkKépgaléria
Recept ajánlatunk![]() SzőlőléGyümölcslevek >>6 hónapos kortól. >> Hozzávalók: 100-150 gramm szőlő Recept:
A megmosott, leszárított gyümölcsöt szitán áttörjük, vagy kimagozva gyümölcscentrifugával nyerjük ki a levét. |