2023. február 08 |Bagamér, Jakobina, János, Jeromos...
![]() ZöldborsófőzelékKategória: Főzelékek Elkészítés:
A felmelegített olajban megolvasztjuk a margarint, majd beletesszük a zöldborsót, pici sót és fedő alatt kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk. A puha borsóra rászórjuk a cukrot és karamellizáljuk azt. Majd a lisztet hozzáadjuk, elkeverjük és a tejjel fokozatosan felöntjük. Hozzáadjuk a felvágott petrezselymet és rövid ideig összefőzzük. Küldd be kedvenc recepted >>További receptek 12 hónapos kortól >>Kapcsolódó cikkek![]() Miért fontos a saját készítésű bébiétel?Rengeteg információ érhető el a szoptatás előnyeiről és annak helyes módjáról, a hozzátáplálásról azonban már jóval kevesebb. Nagy-Britanniában ezért ingyenes főzőtanfolyamot szerveznek az anyukáknak.Szerző: Szülők lapja | 2011-08-31 00:00:00 A tipegők táplálkozása (1-3 év között)Az 1-3 év közötti gyerekek táplálkozása fokozatosan kezd hasonlítani a felnőttek táplálkozásához. A pici ízlése napról napra változik, néha csak a megszokott ételeket fogyasztja, de így is tudnunk kell fedezni az életkorának megfelelő tápanyagértékeket, megfelelő ételeket.Szerző: Nagy Erika | 2008-10-14 00:00:00 További receptek a kategoriábanSzakértőkKépgaléria
Recept ajánlatunk![]() TojáskrémUzsonnakrémek kenyérre >>9 hónapos kortól. >> Hozzávalók: Főtt tojás sárgája Margarin Recept:
A főtt tojássárgáját áttörjük és margarinnal habosra keverjük. Kenyérre kenve falatonként adható a már rágni tudó, darabos ételt evő csecsemőnek. |