2023. február 05 |Eta, Etelka, Ingrid, Izrael, Léda...
![]() SzőlőléKategória: Gyümölcslevek Elkészítés:
A megmosott, leszárított gyümölcsöt szitán áttörjük, vagy kimagozva gyümölcscentrifugával nyerjük ki a levét. Küldd be kedvenc recepted >>További receptek 6 hónapos kortól >>Kapcsolódó cikkek![]() Mennyit és mit igyon a babám? És a nagyobb gyerekek?Ma már sok kisgyermeket a rendszeres vízivásra is tanítani kell – legalábbis ez derül ki abból a nemzetközi felmérésből, amely megállapította, hogy napjainkban a 6-14 évesek jó része folyamatosan szomjaztatja szervezetét.Szerző: Szülők lapja | 2012-10-04 00:00:00 Miért fontos a saját készítésű bébiétel?Rengeteg információ érhető el a szoptatás előnyeiről és annak helyes módjáról, a hozzátáplálásról azonban már jóval kevesebb. Nagy-Britanniában ezért ingyenes főzőtanfolyamot szerveznek az anyukáknak.Szerző: Szülők lapja | 2011-08-31 00:00:00 Hozzátáplálás megkezdéseMinden baba életében eljön az a pillanat, amikor az anyatejen kívül már más táplálékra is szüksége van, és emésztőrendszere is képes a szilárd táplálék feldolgozására.Szerző: Hartung Vilmosné Andrea | 2008-04-17 00:00:00 További receptek a kategoriábanSzakértőkKépgaléria
Recept ajánlatunk![]() Tejes csirkemellEgytálételek >>12 hónapos kortól. >> Hozzávalók: 100 g csirkemellfilé tej, amennyi a csirkét ellepi fokhagyma só kakukkfű Recept: A csirkemellet alaposan megtisztítjuk. A tejbe beletesszük a zúzott fokhagymát, a kakukkfüvet, majd ebben pácoljuk 1-2 órát (vagy akár többet, ha van idő) a csirkemellet. Ezután sütőzacskóba tesszük a húst, megsózzuk, hozzáöntünk a tejből és puhára sütj(...) tovább a teljes recepthez... |